Aerin treedt in de voetsporen van haar grootmoeder, Estée Lauder, die een cosmetica imperium oprichtte. De jonge veertiger is zeer bekend in de Verenigde Staten omwille van haar goede smaak en haar interieur dat heel vaak in lifestylebladen verschijnt. Ze staat voor een bescheiden en eenvoudige luxe en sterke familiale waarden.

Het was onvermijdelijk dat Lauder, die lang als stijl- en imagodirecteur werkte voor het familiebedrijf, haar eigen merk oprichtte. Het label dat haar voornaam draagt baadt in een romantische en etherische wereld. Buiten cosmetica verkoopt Aerin ook decoratie, accessoires en een collectie parfums die op 16 maart in België gelanceerd wordt. Dankzij Valentijn zijn de vijf geurtjes echter nu al beschikbaar in de e-shop van Estée Lauder.

De 5 Aerin geuren

Aerin Lauder wou een moderne reeks parfum creëren, die elk haar zin voor luxe, haar levensstijl maar vooral ook persoonlijke herinneringen naar boven brengen zoals een namiddag aan het strand of een zacht deken om je 's winters in te wikkelen. Zo creëerde ze het warme Gardenia Rattan, het sensuele Amber Musk, het intense Lilac Path, het stralende Ikat Jasmine en het mysterieuze Evening rose: vijf luxueuze en behaaglijke parfums.

Aerin treedt in de voetsporen van haar grootmoeder, Estée Lauder, die een cosmetica imperium oprichtte. De jonge veertiger is zeer bekend in de Verenigde Staten omwille van haar goede smaak en haar interieur dat heel vaak in lifestylebladen verschijnt. Ze staat voor een bescheiden en eenvoudige luxe en sterke familiale waarden. Het was onvermijdelijk dat Lauder, die lang als stijl- en imagodirecteur werkte voor het familiebedrijf, haar eigen merk oprichtte. Het label dat haar voornaam draagt baadt in een romantische en etherische wereld. Buiten cosmetica verkoopt Aerin ook decoratie, accessoires en een collectie parfums die op 16 maart in België gelanceerd wordt. Dankzij Valentijn zijn de vijf geurtjes echter nu al beschikbaar in de e-shop van Estée Lauder.De 5 Aerin geuren Aerin Lauder wou een moderne reeks parfum creëren, die elk haar zin voor luxe, haar levensstijl maar vooral ook persoonlijke herinneringen naar boven brengen zoals een namiddag aan het strand of een zacht deken om je 's winters in te wikkelen. Zo creëerde ze het warme Gardenia Rattan, het sensuele Amber Musk, het intense Lilac Path, het stralende Ikat Jasmine en het mysterieuze Evening rose: vijf luxueuze en behaaglijke parfums.