Concealer van Annayake Mijn make-up ritueel begin ik met concealer van Annayake om donkere kringen rond de ogen te camoufleren. Ik vind deze heel handig om aan te brengen en het zorgt instant voor een wakkere blik.

Dream satin Fluide foundation van Maybelline Deze foundation vloeit perfect over in mijn huid omdat ik ter aller tijde wil vermijden dat er een duidelijke laag 'crème' op mijn gezicht ligt.

Beauty full volume mascara van Bourjois Paris Ik heb over de jaren heen al vrij veel mascara's geprobeerd, maar deze is tot nu toe mijn favoriet. De mascara klontert niet en doet ook echt wat het belooft: de wimpers verlengen en verdikken.

Oogpotlood van Annayake Dit oogpotlood is heel makkelijker te hanteren, ik verkies sowieso een oogpotlood boven een eyeliner.

Rode lipstain van New York Color Naast de 'gewone' labello om mijn lippen te verzorgen, heb ik onlangs kennis gemaakt met lipstain. Heel makkelijk in gebruik maar met hetzelfde effect als een lippenstift. Passierood is mijn favoriete kleur.

Blusher van Maybelline Deze blusher laat me toe om de perfecte hoeveelheid makkelijk te bepalen en blijft goed zitten.

Renske De Maesschalck

Concealer van Annayake Mijn make-up ritueel begin ik met concealer van Annayake om donkere kringen rond de ogen te camoufleren. Ik vind deze heel handig om aan te brengen en het zorgt instant voor een wakkere blik. Dream satin Fluide foundation van Maybelline Deze foundation vloeit perfect over in mijn huid omdat ik ter aller tijde wil vermijden dat er een duidelijke laag 'crème' op mijn gezicht ligt. Beauty full volume mascara van Bourjois Paris Ik heb over de jaren heen al vrij veel mascara's geprobeerd, maar deze is tot nu toe mijn favoriet. De mascara klontert niet en doet ook echt wat het belooft: de wimpers verlengen en verdikken. Oogpotlood van Annayake Dit oogpotlood is heel makkelijker te hanteren, ik verkies sowieso een oogpotlood boven een eyeliner. Rode lipstain van New York Color Naast de 'gewone' labello om mijn lippen te verzorgen, heb ik onlangs kennis gemaakt met lipstain. Heel makkelijk in gebruik maar met hetzelfde effect als een lippenstift. Passierood is mijn favoriete kleur. Blusher van Maybelline Deze blusher laat me toe om de perfecte hoeveelheid makkelijk te bepalen en blijft goed zitten. Renske De Maesschalck