Juicy Tubes Smoothie van Lancome Ik gebruik weinig make-up, enkel mascara en lipgloss. Deze twee klassiekers zal je altijd terugvinden in mijn handtas. Voor lipgloss kies ik steeds voor een lichte of doorschijnende kleur omdat mijn lippen al een rode kleur van zichzelf hebben. Op die manier wordt de natuurlijke kleur geaccentueerd.

Everything Mascara van Bobbi Brown Om mijn blauwe ogen te accentueren gebruik ik de zwarte mascara van Bobbi Brown. De vorm van mijn wimpers blijft mooi behouden en de kleur wordt egaal verdeeld over de wimpers. Er ontstaan geen klonters.

Lash Queen Feline Blacks Mascara van Helena Rubinstein De mascara van Helena Rubinstein gebruik ik erg graag omdat het mijn wimpers lijkt te verlengen. Ook ontstaan er geen klonters en is de kleur mooi donkerzwart.

Laura Van Roey

Juicy Tubes Smoothie van Lancome Ik gebruik weinig make-up, enkel mascara en lipgloss. Deze twee klassiekers zal je altijd terugvinden in mijn handtas. Voor lipgloss kies ik steeds voor een lichte of doorschijnende kleur omdat mijn lippen al een rode kleur van zichzelf hebben. Op die manier wordt de natuurlijke kleur geaccentueerd. Everything Mascara van Bobbi Brown Om mijn blauwe ogen te accentueren gebruik ik de zwarte mascara van Bobbi Brown. De vorm van mijn wimpers blijft mooi behouden en de kleur wordt egaal verdeeld over de wimpers. Er ontstaan geen klonters. Lash Queen Feline Blacks Mascara van Helena Rubinstein De mascara van Helena Rubinstein gebruik ik erg graag omdat het mijn wimpers lijkt te verlengen. Ook ontstaan er geen klonters en is de kleur mooi donkerzwart. Laura Van Roey