Benefit Boi-ing Industrial Strength Concealer (01)Sinds ik dit product enkele jaren geleden leerde kennen weet ik dat industrial strength niets overdreven is, en dat mag ook met mijn donkere kringen. Wie deze concealer iets te duur vindt heeft met de UNE Intuitive touch BB-cream concealer een stevig alternatief

Rimmel Wake Me Up Foundation SPF15 (100 Ivory)Deze foundation heeft slechts een lichte dekking want ik vind een natuurlijke look toch wel belangrijk. De iriserende partikels zorgen voor een gezonde gloed, zelfs na een zware nacht. Het is totnogtoe de enige foundation wiens lichtste tint mijn huidskleur perfect benadert. Extra voordeel: hij ruikt ont-zet-tend lekker

Benefit Georgia BlusherIn mijn ogen de perfecte perzikkleurige blusher die perfect gaat bij mijn lichte huid en koperkleurig haar. Persoonlijk ben ik geen fan van het bijgeleverde borsteltje en gebruik ik liever een ronde kwast.

MAC Heavenly Creature Mineralize Skinfinish in EarthshineWanneer ik 's ochtend enkele seconden extra tijd heb breng ik wat van dit poeder als bronzer aan op mijn neusbrug en jukbeenderen om er toch ietwat gezond uit te zien tijdens deze grauwe zomer.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara (zwart)Aangezien ik van nature redelijk grote ogen met lange wimpers heb hoeft mijn mascara niet per sé voor extra lengte zorgen, al is een likje kleur, wat krul en volume aan de wortels mooi meegenomen. Deze mascara geeft me alles wat ik wens zonder te klonteren en het soepele kleine borsteltje is perfect om ook die onderste wimpers een laagje te geven voor de perfecte poppenoogopslag.

LipstickIk experimenteer liever met lipsticks dan met oogschaduw omdat mijn ogen van zichzelf redelijk opvallend zijn. Mijn twee favorieten van het moment zijn de Dior Addict Extrème 639 Rivièra voor een frisse oranjerode mond en Armani Neo Classic 408 Fashion Rose voor die van wijn doordrongen lippen -look. Favorieten die mijn make-up tasje nooit verlaten is Givenchy Rouge Interdit 052 Lune Carmin en de lipstain van Catrice 020 Rosewood Avenue. Lipsticks moeten voor mij veel pigment bevatten, voedend maar niet vettig zijn en liefst met een zo mat mogelijk resultaat. Lipstains zijn de perfecte oplossing voor overdag, maar voor lipgloss ben ik niet te vinden. het kleverige gevoel maakt me jammer genoeg misselijk.

e.l.f Shimmering Facial Whip (lilac petal)Een heel goedkope shimmercream Eyes Lips Face die eerder glanst dan glittert (pluspunt!) Ik gebruik hem voor avondjes uit in combinatie met een donkere blusher om mijn gezicht te shapen en mijn jukbeenderen meer naar voren te brengen.

M.a.c Brume RefraîchissanteHeerlijk verfrissend om als primer of fixer onder of boven je make-up aan te brengen.

Katrin Swartenbroux

Benefit Boi-ing Industrial Strength Concealer (01)Sinds ik dit product enkele jaren geleden leerde kennen weet ik dat industrial strength niets overdreven is, en dat mag ook met mijn donkere kringen. Wie deze concealer iets te duur vindt heeft met de UNE Intuitive touch BB-cream concealer een stevig alternatiefRimmel Wake Me Up Foundation SPF15 (100 Ivory)Deze foundation heeft slechts een lichte dekking want ik vind een natuurlijke look toch wel belangrijk. De iriserende partikels zorgen voor een gezonde gloed, zelfs na een zware nacht. Het is totnogtoe de enige foundation wiens lichtste tint mijn huidskleur perfect benadert. Extra voordeel: hij ruikt ont-zet-tend lekker Benefit Georgia BlusherIn mijn ogen de perfecte perzikkleurige blusher die perfect gaat bij mijn lichte huid en koperkleurig haar. Persoonlijk ben ik geen fan van het bijgeleverde borsteltje en gebruik ik liever een ronde kwast.MAC Heavenly Creature Mineralize Skinfinish in EarthshineWanneer ik 's ochtend enkele seconden extra tijd heb breng ik wat van dit poeder als bronzer aan op mijn neusbrug en jukbeenderen om er toch ietwat gezond uit te zien tijdens deze grauwe zomer.Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara (zwart)Aangezien ik van nature redelijk grote ogen met lange wimpers heb hoeft mijn mascara niet per sé voor extra lengte zorgen, al is een likje kleur, wat krul en volume aan de wortels mooi meegenomen. Deze mascara geeft me alles wat ik wens zonder te klonteren en het soepele kleine borsteltje is perfect om ook die onderste wimpers een laagje te geven voor de perfecte poppenoogopslag.LipstickIk experimenteer liever met lipsticks dan met oogschaduw omdat mijn ogen van zichzelf redelijk opvallend zijn. Mijn twee favorieten van het moment zijn de Dior Addict Extrème 639 Rivièra voor een frisse oranjerode mond en Armani Neo Classic 408 Fashion Rose voor die van wijn doordrongen lippen -look. Favorieten die mijn make-up tasje nooit verlaten is Givenchy Rouge Interdit 052 Lune Carmin en de lipstain van Catrice 020 Rosewood Avenue. Lipsticks moeten voor mij veel pigment bevatten, voedend maar niet vettig zijn en liefst met een zo mat mogelijk resultaat. Lipstains zijn de perfecte oplossing voor overdag, maar voor lipgloss ben ik niet te vinden. het kleverige gevoel maakt me jammer genoeg misselijk.e.l.f Shimmering Facial Whip (lilac petal)Een heel goedkope shimmercream Eyes Lips Face die eerder glanst dan glittert (pluspunt!) Ik gebruik hem voor avondjes uit in combinatie met een donkere blusher om mijn gezicht te shapen en mijn jukbeenderen meer naar voren te brengen. M.a.c Brume RefraîchissanteHeerlijk verfrissend om als primer of fixer onder of boven je make-up aan te brengen. Katrin Swartenbroux