Honey Touch bodylotion van Rituals Naast de heerlijke zachte - maar niet té zoete - geur, vind ik ook de textuur heel aangenaam. Het hydrateert mijn huid en laat een subtiele, fijne geur achter.

Sunrise scrub van Rituals Deze scrub zit in een tube en is daarom heel makkelijk te gebruiken. Het zorgt nadien ook voor niet rode plekken en het geurt heerlijk.

Himalay Detox Bodyclay van Rituals Deze ontgiftende lichaamsklei is perfect voor als ik zin heb in een uurtje wellness bij mij thuis. Zeker gecombineerd met een scrub voelt mijn huid daarna superzacht aan.

Fa cream bodywash (met kokosnoot) Ik hou van een bodywash - of lotion met kokosgeur, vandaar deze keuze.

Renske De Maesschalck

Honey Touch bodylotion van Rituals Naast de heerlijke zachte - maar niet té zoete - geur, vind ik ook de textuur heel aangenaam. Het hydrateert mijn huid en laat een subtiele, fijne geur achter. Sunrise scrub van Rituals Deze scrub zit in een tube en is daarom heel makkelijk te gebruiken. Het zorgt nadien ook voor niet rode plekken en het geurt heerlijk. Himalay Detox Bodyclay van Rituals Deze ontgiftende lichaamsklei is perfect voor als ik zin heb in een uurtje wellness bij mij thuis. Zeker gecombineerd met een scrub voelt mijn huid daarna superzacht aan. Fa cream bodywash (met kokosnoot) Ik hou van een bodywash - of lotion met kokosgeur, vandaar deze keuze. Renske De Maesschalck