Beauty Body Wash Burst van Dove Bij het uitkiezen van lichaamszeep zijn twee factoren voor mij belangrijk. Enerzijds moet het geschikt zijn voor een droge huid en anderzijds vind ik de geur van de zeep enorm belangrijk. Ik hou van fruitige geuren. De Body Wash Burst van Dove ruikt heerlijk naar nectarine en witte gember. De textuur van de lopende zeep is ook erg aangenaam voor de huid. Het voelt erg zacht aan.

Water Lily & Oil Douchegel van Nivea Daarnaast gebruik ik ook de douchegel op basis van waterlelie van Nivea. De gel bevat zonnebloemoliepareltjes die je onder de douche op de huid aanbrengt. Ze smelten en verzachten vervolgens de huid. Dit product beschermt mijn huid erg goed tegen uitdrogen. Ook de geur van waterlelies stimuleert de zintuigen. Het product is p-H neutraal.

Body Lotion Idylle van Guerlain Na het douchen breng ik de body lotion Idylle van Guerlain aan. Het ruikt heerlijk en nadat ik het heb aangebracht voelt mijn huid enorm fris aan.

Magic Touch Bodycrème van Rituals Met deze bodylotion van Rituals hydrateer ik mijn huid. Twee maal per week breng ik dit product aan. Wanneer mijn huid erg droog aanvoelt smeer ik al eens meer. Vooral tijdens de zomermaanden helpt dit product om huid soepel te houden. Bovendien ruikt het ook erg lekker naar Cherry & Rice Milk en daardoor hoef ik soms geen extra parfum meer te gebruiken. Door de grootte van de pot kom je trouwens heel lang toe.

Laura Van Roey

Beauty Body Wash Burst van Dove Bij het uitkiezen van lichaamszeep zijn twee factoren voor mij belangrijk. Enerzijds moet het geschikt zijn voor een droge huid en anderzijds vind ik de geur van de zeep enorm belangrijk. Ik hou van fruitige geuren. De Body Wash Burst van Dove ruikt heerlijk naar nectarine en witte gember. De textuur van de lopende zeep is ook erg aangenaam voor de huid. Het voelt erg zacht aan. Water Lily & Oil Douchegel van Nivea Daarnaast gebruik ik ook de douchegel op basis van waterlelie van Nivea. De gel bevat zonnebloemoliepareltjes die je onder de douche op de huid aanbrengt. Ze smelten en verzachten vervolgens de huid. Dit product beschermt mijn huid erg goed tegen uitdrogen. Ook de geur van waterlelies stimuleert de zintuigen. Het product is p-H neutraal. Body Lotion Idylle van Guerlain Na het douchen breng ik de body lotion Idylle van Guerlain aan. Het ruikt heerlijk en nadat ik het heb aangebracht voelt mijn huid enorm fris aan. Magic Touch Bodycrème van Rituals Met deze bodylotion van Rituals hydrateer ik mijn huid. Twee maal per week breng ik dit product aan. Wanneer mijn huid erg droog aanvoelt smeer ik al eens meer. Vooral tijdens de zomermaanden helpt dit product om huid soepel te houden. Bovendien ruikt het ook erg lekker naar Cherry & Rice Milk en daardoor hoef ik soms geen extra parfum meer te gebruiken. Door de grootte van de pot kom je trouwens heel lang toe. Laura Van Roey