Sanex douchegelIk gebruik bijna altijd de douchegels van Sanex omdat ze zacht zijn voor de huid, een gezonde PH-waarde hebben en omdat ze geen kleurstoffen, textuurversterkende additieven of geurversterkers bevatten zijn ze ook nog eens mild voor het milieu.

Nuxe Gommage Corps FondantMet mijn fijne huid probeer ik niet al te vaak te scrubben (maximaal 3 keer per maand) en kies ik voor een scrub die niet te hard is voor mijn tere vel. Tip: scrub jezelf altijd voor je onder de douche gaat; de korrels zijn effectiever op een droge huid dan op een natte.

Nivea Beauty OilIk neem niet vaak een bad omdat mijn huid dan snel gaat trekken, maar af en toe heeft een meisje gewoon een book, bath and bottle moment nodig. De Nivea Bath Oil zorgt ervoor dat mijn huid niet uitdroogt.

Kiehl's Crème de CorpsEen klassieker die iedere badkamerkast wel zou moeten bevatten. De bodycream van Kiehl's is voedend maar trekt snel in en (belangrijk voor mij!) is geurloos

Nuxe Huile Prodigieuse Nog zo'n wondermiddel dat iedereen zich zou moeten aanschaffen. Deze droge olie gebruik ik vooral in zomermaanden en geeft mijn blote armen en benen een gezonde gloed zonder dat het geheel een kleverig goedje wordt. De Huile Prodigieuze werkt ook wonderen op droge haarpuntjes en nagelriemen!

MassageborstelIk weet dat cellulitis iets is waar iedere vrouw vroeg of laat mee te maken krijgt maar ik probeer het zoveel mogelijk tegen te gaan door mijn lichaam te masseren met een doucheborsteltje met noppen. Opgehoopt vet komt zo sneller los en je doorbloeding werkt beter. Tip: waar het pijn doet begin je waarschijnlijk al een beetje sinaasappelhuid te kweken.

Katrin Swartenbroux

Sanex douchegelIk gebruik bijna altijd de douchegels van Sanex omdat ze zacht zijn voor de huid, een gezonde PH-waarde hebben en omdat ze geen kleurstoffen, textuurversterkende additieven of geurversterkers bevatten zijn ze ook nog eens mild voor het milieu. Nuxe Gommage Corps FondantMet mijn fijne huid probeer ik niet al te vaak te scrubben (maximaal 3 keer per maand) en kies ik voor een scrub die niet te hard is voor mijn tere vel. Tip: scrub jezelf altijd voor je onder de douche gaat; de korrels zijn effectiever op een droge huid dan op een natte. Nivea Beauty OilIk neem niet vaak een bad omdat mijn huid dan snel gaat trekken, maar af en toe heeft een meisje gewoon een book, bath and bottle moment nodig. De Nivea Bath Oil zorgt ervoor dat mijn huid niet uitdroogt. Kiehl's Crème de CorpsEen klassieker die iedere badkamerkast wel zou moeten bevatten. De bodycream van Kiehl's is voedend maar trekt snel in en (belangrijk voor mij!) is geurloosNuxe Huile Prodigieuse Nog zo'n wondermiddel dat iedereen zich zou moeten aanschaffen. Deze droge olie gebruik ik vooral in zomermaanden en geeft mijn blote armen en benen een gezonde gloed zonder dat het geheel een kleverig goedje wordt. De Huile Prodigieuze werkt ook wonderen op droge haarpuntjes en nagelriemen!MassageborstelIk weet dat cellulitis iets is waar iedere vrouw vroeg of laat mee te maken krijgt maar ik probeer het zoveel mogelijk tegen te gaan door mijn lichaam te masseren met een doucheborsteltje met noppen. Opgehoopt vet komt zo sneller los en je doorbloeding werkt beter. Tip: waar het pijn doet begin je waarschijnlijk al een beetje sinaasappelhuid te kweken. Katrin Swartenbroux