Nivea Crème De klassieker der klassiekers. De witte crème, die in 1911 op de markt werd gebracht, helpt uitstekend de huid mijn handen zacht en soepel te houden. In de winter durft het litteken op mijn hand al eens te trekken, door de afwisselingen tussen erg warm en erg koud. Daarom smeer ik steevast elke winteravond mijn handen om ze te beschermen tegen alle temperaturen.

Nivea Water Lily & Oil Liquid Hand Wash Voor het wassen van mijn handen thuis gebruik ik altijd deze zeep. Een erg handig potje ook. Ik hou enorm van deze geur en gebruik ook de Water Lily & Oil lichaamszeep van Nivea.

Le Vernis 476 Dragon van Chanel
Deze nagellak van Chanel heeft een dieprode kleur. Het geeft ook een lichte glans. Na aanbrengen droogt de kleur snel en blijft lang mooi.

Circus Confetti Nagellak van Essence Om mijn nagels wat op te fleuren breng ik af en toe eens een laagje 'confetti' op mijn nagels. Eerst lak ik mijn nagels met een basis laag, bijvoorbeeld rood, en wanneer deze laag droog is breng ik de confetti-nagellak aan. Hiermee creëer je een special effect in 2 minuten.

Laura Van Roey

Nivea Crème De klassieker der klassiekers. De witte crème, die in 1911 op de markt werd gebracht, helpt uitstekend de huid mijn handen zacht en soepel te houden. In de winter durft het litteken op mijn hand al eens te trekken, door de afwisselingen tussen erg warm en erg koud. Daarom smeer ik steevast elke winteravond mijn handen om ze te beschermen tegen alle temperaturen. Nivea Water Lily & Oil Liquid Hand Wash Voor het wassen van mijn handen thuis gebruik ik altijd deze zeep. Een erg handig potje ook. Ik hou enorm van deze geur en gebruik ook de Water Lily & Oil lichaamszeep van Nivea. Le Vernis 476 Dragon van Chanel Deze nagellak van Chanel heeft een dieprode kleur. Het geeft ook een lichte glans. Na aanbrengen droogt de kleur snel en blijft lang mooi. Circus Confetti Nagellak van Essence Om mijn nagels wat op te fleuren breng ik af en toe eens een laagje 'confetti' op mijn nagels. Eerst lak ik mijn nagels met een basis laag, bijvoorbeeld rood, en wanneer deze laag droog is breng ik de confetti-nagellak aan. Hiermee creëer je een special effect in 2 minuten. Laura Van Roey