Neutrogena gamma voor droge, gekloofde voeten.
Eerlijk is eerlijk; mijn voeten krijgen niet de nodige aandacht die ze verdienen. Los van af en toe het ergste eelt weg te vijlen en een vrolijk kleurtje hangen ze er erbarmelijk bij. Bij het krieken van het eerste sandalenweer ben ik me plots weer van hun kloven bewust en probeer ik ze te behandelen met het Neutrogena gamma; een scrub en een rijke crème om ze weer in optimale conditie te krijgen. Voor extra voeding breng ik de crème 's avonds in een dikke laag aan en ik draag er katoenen sokjes over zodat mijn lakens geen smeerboel worden en kan het product toch een hele nacht intrekken. Zolang ze bij Neutrogena evengoed hun job blijven doen blijf ik volharden in de luiheid, want deze producten werken wonderen op korte tijd.

NagellakWelk meisje heeft tegenwoordig geen twintig kleurtjes? Ik heb in ieder geval een hele regenboog verzameld en mijn favoriete kleuren hangen dan ook af van de kleding die ik draag. Ik ben uitzonderlijk tevreden van Rimmel 60 seconds die snel drogen en een handig borsteltje hebben en de lakjes van ProNails die veel pigment bevatten. Mijn favorieten van het moment zijn Dior Vernis 707 Gris Montagne, Rimmel 60 Seconds 320 Rapid Ruby, Rimmel 60 Seconds 850 Aye Sailor, ProNails 278 (Royal Picnic) en ProNails 233 (London is Blogging) L'Occitane Shea Butter Hand CreamHoewel ik mijn handen ook niet naar behoren verzorg (hallo, nagelriemen!) gebruik ik wel dagelijks handcrème; niet omdat ik het per se nodig heb maar omdat ik verslaafd ben geraakt aan het gevoel van goed gevoedde, fris geurende handen. Naar mijn mening torent de handcrème van l'Occitane boven alle anderen uit.

Katrin Swartenbroux

Neutrogena gamma voor droge, gekloofde voeten. Eerlijk is eerlijk; mijn voeten krijgen niet de nodige aandacht die ze verdienen. Los van af en toe het ergste eelt weg te vijlen en een vrolijk kleurtje hangen ze er erbarmelijk bij. Bij het krieken van het eerste sandalenweer ben ik me plots weer van hun kloven bewust en probeer ik ze te behandelen met het Neutrogena gamma; een scrub en een rijke crème om ze weer in optimale conditie te krijgen. Voor extra voeding breng ik de crème 's avonds in een dikke laag aan en ik draag er katoenen sokjes over zodat mijn lakens geen smeerboel worden en kan het product toch een hele nacht intrekken. Zolang ze bij Neutrogena evengoed hun job blijven doen blijf ik volharden in de luiheid, want deze producten werken wonderen op korte tijd.NagellakWelk meisje heeft tegenwoordig geen twintig kleurtjes? Ik heb in ieder geval een hele regenboog verzameld en mijn favoriete kleuren hangen dan ook af van de kleding die ik draag. Ik ben uitzonderlijk tevreden van Rimmel 60 seconds die snel drogen en een handig borsteltje hebben en de lakjes van ProNails die veel pigment bevatten. Mijn favorieten van het moment zijn Dior Vernis 707 Gris Montagne, Rimmel 60 Seconds 320 Rapid Ruby, Rimmel 60 Seconds 850 Aye Sailor, ProNails 278 (Royal Picnic) en ProNails 233 (London is Blogging) L'Occitane Shea Butter Hand CreamHoewel ik mijn handen ook niet naar behoren verzorg (hallo, nagelriemen!) gebruik ik wel dagelijks handcrème; niet omdat ik het per se nodig heb maar omdat ik verslaafd ben geraakt aan het gevoel van goed gevoedde, fris geurende handen. Naar mijn mening torent de handcrème van l'Occitane boven alle anderen uit.Katrin Swartenbroux