Verzorgende shampoo van Klorane Dit product verzorgt en voedt mijn haar en is gemaakt op basis van natuurlijke producten. Ze hebben in het gamma ook een shampoo tegen schilfertjes die ik goed vind.

Pureology Color Care conditioner Omdat ik mijn haar vaak laat kleuren, gebruik ik deze conditioner enkele keren per week.

Verzorgend masker van Klorane Een keer per week gebruik ik een haarmasker en daarvoor verkies ik opnieuw Klorane. Vooral het feit dat alles op natuurlijke basis is, spreekt me aan.

Renske De Maesschalck

Verzorgende shampoo van Klorane Dit product verzorgt en voedt mijn haar en is gemaakt op basis van natuurlijke producten. Ze hebben in het gamma ook een shampoo tegen schilfertjes die ik goed vind. Pureology Color Care conditioner Omdat ik mijn haar vaak laat kleuren, gebruik ik deze conditioner enkele keren per week. Verzorgend masker van Klorane Een keer per week gebruik ik een haarmasker en daarvoor verkies ik opnieuw Klorane. Vooral het feit dat alles op natuurlijke basis is, spreekt me aan. Renske De Maesschalck