Serum voor droge haarpuntjes van Pantène Mijn haar is erg fijn en droog aan de puntjes. Daarom vraagt mijn haar extra verzorging en probeer ik producten te vinden die aansluiten bij de textuur van mijn haar. De puntjes zijn erg droog en splitsen vrij snel. Daarom gebruik ik elke avond het Serum van Pantène dat de puntjes herstelt.

Angel. Wash van Kevin Murphy Ik heb dit product leren kennen bij mijn kapper. Hij is erg enthousiast over het merk Kevin Murphy. Wanneer ik dit product zelf thuis gebruik voelt het aan alsof ik van de kapper kom. Mijn haar is zacht, heeft een mooie schijn en ziet er gezond uit. Deze shampoo is parabenen-vrij.

Angel.Rise van Kevin Murphy Na het wassen is mijn haar moeilijk te kammen en barst het van de knopen. De conditioner zorgt er voor dat ik makkelijk met een kam door mijn haar kan.

Small Talk van TIGI Bed Head Mijn haar is stijl en heeft weinig volume. Om mijn haar wat meer volume te geven gebruik ik Small Talk van Tigi Bed Head dat je kan aanbrengen op zowel nat als droog haar. Mijn haar voelt dikker aan en heeft meer volume. En het ruikt ook lekker.

Laura Van Roey

Serum voor droge haarpuntjes van Pantène Mijn haar is erg fijn en droog aan de puntjes. Daarom vraagt mijn haar extra verzorging en probeer ik producten te vinden die aansluiten bij de textuur van mijn haar. De puntjes zijn erg droog en splitsen vrij snel. Daarom gebruik ik elke avond het Serum van Pantène dat de puntjes herstelt. Angel. Wash van Kevin Murphy Ik heb dit product leren kennen bij mijn kapper. Hij is erg enthousiast over het merk Kevin Murphy. Wanneer ik dit product zelf thuis gebruik voelt het aan alsof ik van de kapper kom. Mijn haar is zacht, heeft een mooie schijn en ziet er gezond uit. Deze shampoo is parabenen-vrij. Angel.Rise van Kevin Murphy Na het wassen is mijn haar moeilijk te kammen en barst het van de knopen. De conditioner zorgt er voor dat ik makkelijk met een kam door mijn haar kan. Small Talk van TIGI Bed Head Mijn haar is stijl en heeft weinig volume. Om mijn haar wat meer volume te geven gebruik ik Small Talk van Tigi Bed Head dat je kan aanbrengen op zowel nat als droog haar. Mijn haar voelt dikker aan en heeft meer volume. En het ruikt ook lekker. Laura Van Roey