John Frieda Full Repair Full Body shampoo en conditionerDeze producten zijn uitermate geschikt voor haar dat overstyled is door kleuring of haardrogers. Ik experimenteer wel eens graag met kleur en heb vroeger de stijltang intensief gebruikt dus mijn lokken hebben er wel baat bij.

Head & Shoulders Itchy Scalp CareEens per maand was ik mijn haar met antiroosshampoo om schilfertjes weg te houden. Ik heb een redelijk droge hoofdhuid die onder stress wel eens durft te reageren. Op deze manier voorkom ik de niet bijster elegante 'pellekes'.

Aussie Miracle Hair InsuranceDeze leave-in spray gebruik ik wanneer mijn haar droog of stug aanvoelt. Het ontwart knopen, voedt het haar en ruikt ongelofelijk lekker. Jammer genoeg nog niet in België verkrijgbaar.

Kevin Murphy Powder PuffIk ben geen fan van haarlak, maar wanneer ik wil gaan voor dat extra beetje volume gebruik ik volumepoeder van Kevin Murphy. samen met de Ocean Spritz vormt dit schattige bolletje het geheim van mijn haardos.

Wella Ocean SpritzZorgt voor de nodige waves en textuur en ruikt geweldig. Sinds de release even terug kan ik niet meer zonder, al gebruik ik het product niet iedere dag.

Katrin Swartenbroux

John Frieda Full Repair Full Body shampoo en conditionerDeze producten zijn uitermate geschikt voor haar dat overstyled is door kleuring of haardrogers. Ik experimenteer wel eens graag met kleur en heb vroeger de stijltang intensief gebruikt dus mijn lokken hebben er wel baat bij.Head & Shoulders Itchy Scalp CareEens per maand was ik mijn haar met antiroosshampoo om schilfertjes weg te houden. Ik heb een redelijk droge hoofdhuid die onder stress wel eens durft te reageren. Op deze manier voorkom ik de niet bijster elegante 'pellekes'.Aussie Miracle Hair InsuranceDeze leave-in spray gebruik ik wanneer mijn haar droog of stug aanvoelt. Het ontwart knopen, voedt het haar en ruikt ongelofelijk lekker. Jammer genoeg nog niet in België verkrijgbaar.Kevin Murphy Powder PuffIk ben geen fan van haarlak, maar wanneer ik wil gaan voor dat extra beetje volume gebruik ik volumepoeder van Kevin Murphy. samen met de Ocean Spritz vormt dit schattige bolletje het geheim van mijn haardos.Wella Ocean SpritzZorgt voor de nodige waves en textuur en ruikt geweldig. Sinds de release even terug kan ik niet meer zonder, al gebruik ik het product niet iedere dag. Katrin Swartenbroux