Norma Derm van Vichy: was emulsie en dagcrème Ik gebruik deze producten al sinds ik 14 jaar ben. Ze houden mijn huid zuiver en gehydrateerd. De crème gebruik ik zowel voor overdag als 's nachts.

3 step van Clinique Deze producten probeer ik dagelijks te gebruiken - maar soms kom ik tijd te kort 's morgens - om een frisse huid te hebben. Vooral in de lente kunnen deze drie kleine stappen wonderen doen. 3 step gebruik ik na de was emulsie van Vichy en voor de dagcrème.

Deap Cleansing mask van Aveda Een keer per week gebruik ik een gezichtsmasker. Deze klei zuivert en zorgt niet voor irritaties, wat niet altijd evident is bij een gevoelige huid.

Dagcrème van Louis Widmer In de koude wintermaanden verkies ik de dagcrème van Louis Widmer om mijn huid te beschermen en hydrateren. Zeker bij een ijzig koude wind beschermt deze crème mijn huid optimaal tegen een droog en trekkerig gevoel.

Renske De Maesschalck

Norma Derm van Vichy: was emulsie en dagcrème Ik gebruik deze producten al sinds ik 14 jaar ben. Ze houden mijn huid zuiver en gehydrateerd. De crème gebruik ik zowel voor overdag als 's nachts. 3 step van Clinique Deze producten probeer ik dagelijks te gebruiken - maar soms kom ik tijd te kort 's morgens - om een frisse huid te hebben. Vooral in de lente kunnen deze drie kleine stappen wonderen doen. 3 step gebruik ik na de was emulsie van Vichy en voor de dagcrème. Deap Cleansing mask van Aveda Een keer per week gebruik ik een gezichtsmasker. Deze klei zuivert en zorgt niet voor irritaties, wat niet altijd evident is bij een gevoelige huid. Dagcrème van Louis Widmer In de koude wintermaanden verkies ik de dagcrème van Louis Widmer om mijn huid te beschermen en hydrateren. Zeker bij een ijzig koude wind beschermt deze crème mijn huid optimaal tegen een droog en trekkerig gevoel. Renske De Maesschalck