Intensief verzorgende dagcrème voor de droge huid van Dove Elke ochtend breng ik deze crème aan. Het is deel geworden van mijn vast ochtendritueel. Mijn huid is erg droog en daarom zoek ik een product waarbij de huid wordt gehydrateerd en de vochtbalans weer op peil wordt gebracht. Deze crème wordt snel door de huid opgenomen en nadien voelt mijn huid minder droog aan.

Tonic Rozenwater van Vita Verde Elke avond reinig ik mijn gezicht met deze tonic van Vita Verde op basis van rozenwater. Rozenwater kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en ik gebruik het voor de verzorging van mijn gezicht. Nadien voelt mijn huid fris en zuiver aan. Ook in de ochtend voelt mijn huid nog erg gezuiverd aan.

Diroseal van Eau Therminale Avène Onder mijn oog heb ik last van een rood vlekje. Vooral in de zomermaanden kan dit fel toenemen en kan de rode kleur donkerder worden. Om dit tegen te gaan gebruik ik een speciale crème voor gevoelige huid van Eau Therminale van Avène. Hierdoor neemt de roodheid af en wordt het vlekje beschermd tegen fel zonlicht. Enkel te verkrijgen in de apotheek.

Pure & Naturel Melk en Honing van Labello Voor de verzorging van mijn lippen kies ik voor een verzorgende lippenstift van Labello. Een klassieker op vlak van lippenverzorging. Deze lippenstift brengt het vochtgehalte van mijn lippen weer op peil. Het product verzorgt niet enkel de lippen maar geeft ook een lichte glans. Daarenboven bevat het geen bewaarmiddelen en is het samengesteld uit natuurlijke ingrediënten.

Laura Van Roey

Intensief verzorgende dagcrème voor de droge huid van Dove Elke ochtend breng ik deze crème aan. Het is deel geworden van mijn vast ochtendritueel. Mijn huid is erg droog en daarom zoek ik een product waarbij de huid wordt gehydrateerd en de vochtbalans weer op peil wordt gebracht. Deze crème wordt snel door de huid opgenomen en nadien voelt mijn huid minder droog aan. Tonic Rozenwater van Vita Verde Elke avond reinig ik mijn gezicht met deze tonic van Vita Verde op basis van rozenwater. Rozenwater kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en ik gebruik het voor de verzorging van mijn gezicht. Nadien voelt mijn huid fris en zuiver aan. Ook in de ochtend voelt mijn huid nog erg gezuiverd aan. Diroseal van Eau Therminale Avène Onder mijn oog heb ik last van een rood vlekje. Vooral in de zomermaanden kan dit fel toenemen en kan de rode kleur donkerder worden. Om dit tegen te gaan gebruik ik een speciale crème voor gevoelige huid van Eau Therminale van Avène. Hierdoor neemt de roodheid af en wordt het vlekje beschermd tegen fel zonlicht. Enkel te verkrijgen in de apotheek. Pure & Naturel Melk en Honing van Labello Voor de verzorging van mijn lippen kies ik voor een verzorgende lippenstift van Labello. Een klassieker op vlak van lippenverzorging. Deze lippenstift brengt het vochtgehalte van mijn lippen weer op peil. Het product verzorgt niet enkel de lippen maar geeft ook een lichte glans. Daarenboven bevat het geen bewaarmiddelen en is het samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Laura Van Roey