Shu Uemura High Performance Balancing Cleansing OilIk heb een fijne huid die vaak trekkerig voelt na het reinigen en de zoektocht naar een goede cleanser heeft bij mij dan ook altijd prioriteit gehad. Deze olie reinigt de huid en verwijdert zelfs waterproof make-up, maar laat mijn huid ongelofelijk gehydrateerd achter. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Shiseido Hydro-nourishing softenerIs niet per sé nodig maar op dagen dat ik voel dat mijn huid wat extra nodig heeft gebruik ik deze softener met dubbele werking die de huid exfolieert en hydrateert voor een gevoede en zuivere huid.

Sampar Lavish Dream CreamDeze crème beschermt en voedt de huid dankzij biopeptiden, jojoba olie en notenextracten. Sampar belooft een soepel en gehydrateerd velletje met een betere huidkorrel en voorlopig zijn er hiet nog geen klachten. Fijn extraatje: de crème beschermt je tegen (stokpaardje!) vrije radicalen en gaat rimpelvorming tegen. Niets teveel voor een 25-jarige.

Apot.Care Irido-Radiant Eye Contour CareRijke oogcrème met iriserende details die zorgen voor een meer 'open' blik. De crème trekt snel in, wat ik heel belangrijk vind. De verpakking is eveneens een lust voor het oog, een fijne bijkomstigheid voor wie zijn schoonheidsproducten graag uitstalt.

Sampar Glamour Shot EyesFrom Paris With Love is dit wondermiddel dat fijne lijntjes, wallen en donkere kringen doet verdwijnen. Je brengt de Glamour Shot aan na je oogcrème en voelt je huid meteen opspannen en samentrekken. Bijnaam? Tijdelijke botox in lipglossformaat, al volstaat 'BFF' hier ook.

Orlane Masque Hydratant Biomimétique Voor wanneer mijn huid heeft afgezien na een avondje uit, een uur wachten op een ijskoud en winderig perron of gewoon wanneer ik voel dat er wat extra nodig is gebruik ik dit ultra-hydraterend biomimetisch masker van Orlane.

Etat Pur A22 Salicylzuur 300Etat Pur is een merk dat ondermeer werkt met actieve stoffen waardoor je bepaalde huidproblemen gericht kan aanpakken. Salicylzuur heeft zuiverende en peelende eigenschappen die goed zijn voor een acnéhuid. Nu heb ik slechts uitzonderlijk een puistje, maar wanneer er dan toch eentje de kop opsteekt dep ik dit product rechtstreeks op het puistje waardoor het heel snel verdwijnt.

Katrin Swartenbroux

Shu Uemura High Performance Balancing Cleansing OilIk heb een fijne huid die vaak trekkerig voelt na het reinigen en de zoektocht naar een goede cleanser heeft bij mij dan ook altijd prioriteit gehad. Deze olie reinigt de huid en verwijdert zelfs waterproof make-up, maar laat mijn huid ongelofelijk gehydrateerd achter. Ik zou niet meer zonder kunnen. Shiseido Hydro-nourishing softenerIs niet per sé nodig maar op dagen dat ik voel dat mijn huid wat extra nodig heeft gebruik ik deze softener met dubbele werking die de huid exfolieert en hydrateert voor een gevoede en zuivere huid. Sampar Lavish Dream CreamDeze crème beschermt en voedt de huid dankzij biopeptiden, jojoba olie en notenextracten. Sampar belooft een soepel en gehydrateerd velletje met een betere huidkorrel en voorlopig zijn er hiet nog geen klachten. Fijn extraatje: de crème beschermt je tegen (stokpaardje!) vrije radicalen en gaat rimpelvorming tegen. Niets teveel voor een 25-jarige.Apot.Care Irido-Radiant Eye Contour CareRijke oogcrème met iriserende details die zorgen voor een meer 'open' blik. De crème trekt snel in, wat ik heel belangrijk vind. De verpakking is eveneens een lust voor het oog, een fijne bijkomstigheid voor wie zijn schoonheidsproducten graag uitstalt. Sampar Glamour Shot EyesFrom Paris With Love is dit wondermiddel dat fijne lijntjes, wallen en donkere kringen doet verdwijnen. Je brengt de Glamour Shot aan na je oogcrème en voelt je huid meteen opspannen en samentrekken. Bijnaam? Tijdelijke botox in lipglossformaat, al volstaat 'BFF' hier ook. Orlane Masque Hydratant Biomimétique Voor wanneer mijn huid heeft afgezien na een avondje uit, een uur wachten op een ijskoud en winderig perron of gewoon wanneer ik voel dat er wat extra nodig is gebruik ik dit ultra-hydraterend biomimetisch masker van Orlane.Etat Pur A22 Salicylzuur 300Etat Pur is een merk dat ondermeer werkt met actieve stoffen waardoor je bepaalde huidproblemen gericht kan aanpakken. Salicylzuur heeft zuiverende en peelende eigenschappen die goed zijn voor een acnéhuid. Nu heb ik slechts uitzonderlijk een puistje, maar wanneer er dan toch eentje de kop opsteekt dep ik dit product rechtstreeks op het puistje waardoor het heel snel verdwijnt. Katrin Swartenbroux