Een roomblanke huid geldt als het toppunt van schoonheid in China, waar zelfs een gezegde rondgaat dat een bleke huid duizend lelijkheden zou verbergen. Ook in het Westen begint men het bruine kleurtje stilaan af te zweren na alarmerende berichten over de gevaren van overdadig zonnegebaad. Waar wij echter factor 50 smeren en investeren in een kekke oversized zonnehoed gaan de Chinezen een stapje verder.

De face-kini valt het best te vergelijken met een lycra bivakmuts en wordt vaak gedragen in combinatie met een volledige bodysuit. Afgezien van beschermen tegen de zon beschermt de face-kini je ook tegen haaien. Jawel. Haaien. (KS)

Een roomblanke huid geldt als het toppunt van schoonheid in China, waar zelfs een gezegde rondgaat dat een bleke huid duizend lelijkheden zou verbergen. Ook in het Westen begint men het bruine kleurtje stilaan af te zweren na alarmerende berichten over de gevaren van overdadig zonnegebaad. Waar wij echter factor 50 smeren en investeren in een kekke oversized zonnehoed gaan de Chinezen een stapje verder.De face-kini valt het best te vergelijken met een lycra bivakmuts en wordt vaak gedragen in combinatie met een volledige bodysuit. Afgezien van beschermen tegen de zon beschermt de face-kini je ook tegen haaien. Jawel. Haaien. (KS)