De beste beauty apps

Wil je weten welke haarstijl of nagelkleurtje bij je past of heb je dringend nood aan een persoonlijke body coach? Wij zetten de beste beauty apps van het moment op een rijtje.

Sport en gewichtsverlies

Noom Weight Loss helpt je bij het afvallen. Je vult jouw gewicht, menu en sportactiviteiten in en de app stelt vervolgens een persoonlijk vermageringsplan op én helpt je om op het rechte pad te blijven. Voor Android 1.5 en hoger.

MTrain van de trainers van Brad Pitt is een hot celeb work-out app met een personal training zoals alleen celebs die kunnen betalen. De work-outinstructies zijn duidelijk en je kunt overal, waar dan ook, even snel een schemaatje volgen.

De miCoach app van Adidas maakt gebruik van GPS and real-time voice coaching om je tijdens het lopen optimaal te begeleiden en tips te geven.

Afvallen gaat beter met 80 bites, een app die precies bijhoudt wat je nu eigenlijk allemaal in je mond stopt en hoe vaak je kauwt. Een geluidje herinnert je eraan dat je weer wat in je mond steekt (kan uitgezet worden) en of signaleert als je te snel kauwt. Aan het eind van de week krijg je een keurig overzichtje van wat er allemaal naar binnen is gegaan.

Make-up, huid en haar

Osmoz.com heeft een gratis app waarmee je geuradviezen kunt krijgen van een expert en waarmee je zonder problemen een geur kunt uitkiezen voor iemand anders. En als je een parfum intoetst dat je lekker vindt, heeft de Osmoz app drie alternatieven voor je.

Met de OPI app en de 200 nagelkleurtjes die deze bevat, kan je gemakkelijk testen welke kleurtjes bij jouw nagels en huidskleur passen.

De app van Dermalogica kan een Speed Mapping van je huid doen, zodat je precies weet wat ze nodig heeft. In twee tikjes weet je wat jouw belangrijkste huidwensen zijn. Daarnaast is de app een handige shoppinglist en vind je de dichtstbijzijnde Dermalogicaexpert met de store locator.

De app van Lancôme maakt van je telefoon of tablet een virtueel make-upmodel waarop je nieuwe make-upjes kunt uitproberen. Je kunt je looks opslaan en verzenden, of op Facebook zetten. Bovendien krijg je tips van de visagisten van Lancôme, en het laatste nieuws over producten.

How to-filmpjes zijn razend populair op internet, maar het is veel gemakkelijker om een app te downloaden die precies laat zien hoe je je wimpers krult, of een lipstick perfect aanbrengt. Easy Makeup and Hair is een gratis app met alle kennis die je nodig hebt om zelfs smokey eyes te creëren zonder te knoeien.

Make-over

iStylist Makeover is een app voor virtuele make-overs, de app laat er meer dan een miljoen zien! Je kunt de nieuwste kapsels en make-up uitproberen en op verjaardagen en feestjes heb je gegarandeerd alle aandacht. Trots op je nieuwe look? Mail hem naar je vrienden!!

iSurgeon laat je toe om een foto van jezelf te transformeren en zo het resultaat van een eventuele plastische ingreep te voorspellen. Liposucties, borstvergrotingen, opgespoten lippen en nog veel meer, the sky is the limit.

Sofie Albrecht/Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content