De officiële modeweken zijn net achter de rug. We zetten de meest opvallende trends uit New York, Parijs, Milaan en Londen voor de ogen, lippen en het haar op een rij. Volgende zomer kiezen we ofwel voor een klassieke look: rode lippen, donkere ogen en strakke kapsels ofwel een look waar natuurlijkheid centraal staat met de nadruk op nude-tinten.

Lippen Rode lippen. Voor de kleur van lipstick keren we volgende zomer terug naar de klassieker der klassiekers. Op de modeshows zagen we lippen in alle tinten van rood. Onder meer gezien bij de shows van Paul Smith en Chanel. Ga niet voor het roze- of oranjerood, maar kies voor de dieprode/vuurrode tint van lipstick en probeer daarin de tint te vinden die het best samengaat met jouw kleur van huid.

Nudekleuren voor de lippen. Naast de rode lipstick zagen we ook een andere trend: lipstick in nude- tinten. Voor al diegene die houden van minder opvallende lippen en een meer natuurlijke look willen creëren. Met een nude-tint lipstick zien je lippen er bijzonder verzorgd uit. Onder meer gezien bij Ralph Lauren en Christopher Kane.

Ogen

Zwart voor de ogen. Naast de rode lippen zien we ook de klassieke kleur van oogschaduw en oog make-up terugkomen: namelijk zwart. We zien zwarte oogschaduw, zwarte eyeliner, smokey eyes. Er kan letterlijk naar hartenlust geëxperimenteerd worden met de kleur zwart. Opmerkelijk want in de zomer verwachten we lichte en vrolijke kleuren voor de ogen, maar dit volgende zomer kiezen de ontwerpers resoluut voor zwart.

Kapsels

Strakke pony. Op vlak van kapsels zagen we weinig vernieuwingen en kunnen we duidelijk spreken van één duidelijke trend: de strakke pony met een middenlijn. Het haar wordt strak bij elkaar gebonden en onderaan vastgemaakt in een pony. Onder meer gezien bij Chanel, Ann Demeulemeester, Hermès en Gucci.

(LVR)

De officiële modeweken zijn net achter de rug. We zetten de meest opvallende trends uit New York, Parijs, Milaan en Londen voor de ogen, lippen en het haar op een rij. Volgende zomer kiezen we ofwel voor een klassieke look: rode lippen, donkere ogen en strakke kapsels ofwel een look waar natuurlijkheid centraal staat met de nadruk op nude-tinten. Lippen Rode lippen. Voor de kleur van lipstick keren we volgende zomer terug naar de klassieker der klassiekers. Op de modeshows zagen we lippen in alle tinten van rood. Onder meer gezien bij de shows van Paul Smith en Chanel. Ga niet voor het roze- of oranjerood, maar kies voor de dieprode/vuurrode tint van lipstick en probeer daarin de tint te vinden die het best samengaat met jouw kleur van huid. Nudekleuren voor de lippen. Naast de rode lipstick zagen we ook een andere trend: lipstick in nude- tinten. Voor al diegene die houden van minder opvallende lippen en een meer natuurlijke look willen creëren. Met een nude-tint lipstick zien je lippen er bijzonder verzorgd uit. Onder meer gezien bij Ralph Lauren en Christopher Kane.Ogen Zwart voor de ogen. Naast de rode lippen zien we ook de klassieke kleur van oogschaduw en oog make-up terugkomen: namelijk zwart. We zien zwarte oogschaduw, zwarte eyeliner, smokey eyes. Er kan letterlijk naar hartenlust geëxperimenteerd worden met de kleur zwart. Opmerkelijk want in de zomer verwachten we lichte en vrolijke kleuren voor de ogen, maar dit volgende zomer kiezen de ontwerpers resoluut voor zwart. Kapsels Strakke pony. Op vlak van kapsels zagen we weinig vernieuwingen en kunnen we duidelijk spreken van één duidelijke trend: de strakke pony met een middenlijn. Het haar wordt strak bij elkaar gebonden en onderaan vastgemaakt in een pony. Onder meer gezien bij Chanel, Ann Demeulemeester, Hermès en Gucci. (LVR)