De beautygeheimen van Elettra Wiedemann-Rossellini

Elettra Wiedemann-Rossellini is ambassadrice van het parfum Trésor in Love van Lancôme. Haar schoonheidsgeheimen.

Ze is ambassadrice van het parfum Trésor in Love van Lancôme en volgt daarmee haar moeder Isabella op, die twintig jaar geleden het gezicht was van Trésor.Wij vroegen naar haar schoonheidsgeheimen.
Hoe houdt u uw huid gezond?
Elettra Wiedemann-Rossellini: Ik ga nooit slapen zonder mijn gezicht te reinigen, zelfs al heb ik die dag geen make-up gebruikt. Ik gebruik trouwens bijna nooit make-up, enkel als ik een drukke dag heb, smeer ik een getinte dagcrème voor een gezonde, frisse teint.
Wat is het beste schoonheidsadvies dat u ooit kreeg?
Gebruik liever te weinig make-up dan te veel. Je maquilleren om een imperfectie te verdoezelen, trekt juist meer aandacht. Professionele visagisten gebruiken enkel make-up om de sterke punten te benadrukken, nooit om de mindere te verbergen.
Leeft u gezond?
Ik drink veel water, probeer gezond te eten en doe vier keer per week aan sport. Afhankelijk van hoeveel vrije tijd ik heb naast mijn modellenwerk en studies ga ik joggen, fietsen, volleyballen, muurklimmen of doe ik een uurtje yoga.
Hoe houdt u uw gewicht op peil?
Mijn job vereist dat ik op de kilo’s let, maar een strikt dieet werkt voor mij niet. Ik probeer zo weinig mogelijk melkproducten en koolhydraten te eten. Vorig jaar ben ik ook overgeschakeld op een vegetarisch dieet en dat heeft al resultaat opgeleverd.
Hoe ontspant u?
Ik kruip in mijn bed met een boek of schrijf in mijn dagboek. Als ik mezelf echt wil verwennen, laat ik me masseren.
Hebt u veel slaap nodig?
Ik kan wekenlang verder met slechts een paar uurtjes slaap per nacht. Als ik dan één keer lekker lang slaap, kan ik er weer tegen voor een hele tijd.
Wat denkt u van plastische chirurgie?
Dat is nu nog niet aan de orde, omdat ik slechts 26 ben. Maar ik sluit niet uit dat ik het ooit zal doen.
Wat ruikt u graag?
Ik hou van de geur van bloemen zoals jasmijn en gardenia, kruiden en de geur van vers gemaaid gras tijdens de lente. Enkel zoete geuren spreken me niet zo aan. De frisse, moderne geur van Trésor in love past goed bij me, ik draag hem regelmatig.

Ellen De Wolf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content