Wei Lang verzorgt al meer dan dertig jaar de rode loper look van heel wat bekende gezichten en ook die van zangeres Beyoncé. Aan de Nederlandse Elle deelt ze nu ook enkele van haar tips en geheimen mee.

Ze vertelt ten eerste hoe ze Beyoncé klaarmaakt voor een belangrijk evenement met veel klikgrage fotografen en fans. "Ik gebruik nooit veel foundation, maar wat ik wel doe is haar gezicht contouren. Ze heeft echt een vlekkeloze huid en die wil ik niet wegstoppen."

Beyonce houdt volgens Wei enorm veel van liners en nepwimpers. "Ik gebruik altijd nepwimpers van nerts voor haar." Toch is een look zonder soms beter. "Voor het benefietevenement van Obama droeg ze een prachtige rode jurk en toen we hebben we de nepwimpers er toch afgehaald omdat het dan echt iets zwaar was."

Ten slotte geeft ze ook nog wat make-up advies mee voor iedereen: als je haar dramatisch is, hou dan de make-up simpel en omgekeerd. Je wil nog altijd de persoon eronder kunnen zien, het mag geen freakshow worden. (RDM)

Wei Lang verzorgt al meer dan dertig jaar de rode loper look van heel wat bekende gezichten en ook die van zangeres Beyoncé. Aan de Nederlandse Elle deelt ze nu ook enkele van haar tips en geheimen mee. Ze vertelt ten eerste hoe ze Beyoncé klaarmaakt voor een belangrijk evenement met veel klikgrage fotografen en fans. "Ik gebruik nooit veel foundation, maar wat ik wel doe is haar gezicht contouren. Ze heeft echt een vlekkeloze huid en die wil ik niet wegstoppen." Beyonce houdt volgens Wei enorm veel van liners en nepwimpers. "Ik gebruik altijd nepwimpers van nerts voor haar." Toch is een look zonder soms beter. "Voor het benefietevenement van Obama droeg ze een prachtige rode jurk en toen we hebben we de nepwimpers er toch afgehaald omdat het dan echt iets zwaar was." Ten slotte geeft ze ook nog wat make-up advies mee voor iedereen: als je haar dramatisch is, hou dan de make-up simpel en omgekeerd. Je wil nog altijd de persoon eronder kunnen zien, het mag geen freakshow worden. (RDM)