Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken.
Vandaag sluiten we de reeks met parfums.

Renske De Maesschalck heeft qua parfum - jammer genoeg voor haar budget - een vrij dure smaak. Ze investeert liever in een degelijke eau de parfum waarvan je niet veel moet gebruiken en die lang blijft 'hangen'. Ze houdt van zachte, zoete geuren en wisselt graag eens af. Ontdek hier de favoriete parfums van Renske.

Katrin Swartenbroux houdt niet van te zware overdadig bloemige geuren en zweer bij frisse, lichte fragrances met een zekere gelaagdheid die subtiel blijven nazinderen. Haar favoriet ingrediënt is de iris, die dan ook in veel van haar geurtjes terug te vinden is. Ontdek hier de favoriete parfums van Katrin.

Ontdek hier ook de favoriete parfums van Laura Van Roey.

Klik op de tag 'beautyfavorieten' om de hele reeks te bekijken

Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken. Vandaag sluiten we de reeks met parfums.Renske De Maesschalck heeft qua parfum - jammer genoeg voor haar budget - een vrij dure smaak. Ze investeert liever in een degelijke eau de parfum waarvan je niet veel moet gebruiken en die lang blijft 'hangen'. Ze houdt van zachte, zoete geuren en wisselt graag eens af. Ontdek hier de favoriete parfums van Renske.Katrin Swartenbroux houdt niet van te zware overdadig bloemige geuren en zweer bij frisse, lichte fragrances met een zekere gelaagdheid die subtiel blijven nazinderen. Haar favoriet ingrediënt is de iris, die dan ook in veel van haar geurtjes terug te vinden is. Ontdek hier de favoriete parfums van Katrin.Ontdek hier ook de favoriete parfums van Laura Van Roey.