Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken.
Vandaag in beeld: lichaamsverzorging

Renske De Maesschalck heeft een vrij droge huid die ze ten allen tijde beschermt tegen de zon. Verder zijn een goede scrub en bodylotion haar geheim tot een zachte, gladde huid. Lees hier meer over de favoriete lichaamsverzorging van Renske.

Katrin Swartenbroux houdt niet van sterk ruikende lichaamsproducten en kiest liefst voor middeltjes met een neutrale geur. Sinds een goede vriendin haar attent maakte op mogelijke schadelijke stoffen in beautyproducten probeert ze daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, al is dat niet altijd realistisch. Lees hier meer over de favoriete lichaamsverzorging van Katrin.

Laura Van Roey houdt twee dingen in het achterhoofd bij het uitkiezen van lichaamsverzorging. Enerzijds moet het product geschikt zijn voor de verzorging van een droge huid en anderzijds is de geur ervan ook bel. Ze houdt van fruitige zoete geuren en het gevoel van frisheid. Lees hier meer over de favoriete lichaamsverzorging van Laura.

morgen: haarverzorging

Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken. Vandaag in beeld: lichaamsverzorging Renske De Maesschalck heeft een vrij droge huid die ze ten allen tijde beschermt tegen de zon. Verder zijn een goede scrub en bodylotion haar geheim tot een zachte, gladde huid. Lees hier meer over de favoriete lichaamsverzorging van Renske. Katrin Swartenbroux houdt niet van sterk ruikende lichaamsproducten en kiest liefst voor middeltjes met een neutrale geur. Sinds een goede vriendin haar attent maakte op mogelijke schadelijke stoffen in beautyproducten probeert ze daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, al is dat niet altijd realistisch. Lees hier meer over de favoriete lichaamsverzorging van Katrin. Laura Van Roey houdt twee dingen in het achterhoofd bij het uitkiezen van lichaamsverzorging. Enerzijds moet het product geschikt zijn voor de verzorging van een droge huid en anderzijds is de geur ervan ook bel. Ze houdt van fruitige zoete geuren en het gevoel van frisheid. Lees hier meer over de favoriete lichaamsverzorging van Laura. morgen: haarverzorging