Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken.

Vandaag in beeld: hand- en voetverzorging Renske De Maesschalck verandert regelmatig van nagellak, waardoor haar nagels soms afzien. Ze lakt ze dan ook nooit zonder eerst een beschermende coating aan te brengen en probeert ook altijd enkele dagen te wachten voorze er een nieuwe kleur op zet. Lees hier meer.
Katrin Swartenbroux is een verwoed nagelbijtster maar vindt propere en verzorgde handen wel belangrijk. Haar voeten vormen een grijze zone waar ze bij het krieken van sandalenweer plots aan herinnerd wordt. Lees hier meer.

Laura Van Roey houdt van rode nagellak. Soms experimenteert ze ook met andere kleuren, maar haar voorkeur blijft uitgaan naar de klassiekers: dieprood en nude-tinten. Voor de verzorging van haar handen gebruikt Laura de overbekende blauwe pot -alles in één crème - van Nivea. Lees hier meer.

Morgen het laatste deel: parfums

Klik op de tag beautyfavorieten om alle producten per categorie te bekijken

Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken. Vandaag in beeld: hand- en voetverzorging Renske De Maesschalck verandert regelmatig van nagellak, waardoor haar nagels soms afzien. Ze lakt ze dan ook nooit zonder eerst een beschermende coating aan te brengen en probeert ook altijd enkele dagen te wachten voorze er een nieuwe kleur op zet. Lees hier meer. Katrin Swartenbroux is een verwoed nagelbijtster maar vindt propere en verzorgde handen wel belangrijk. Haar voeten vormen een grijze zone waar ze bij het krieken van sandalenweer plots aan herinnerd wordt. Lees hier meer. Laura Van Roey houdt van rode nagellak. Soms experimenteert ze ook met andere kleuren, maar haar voorkeur blijft uitgaan naar de klassiekers: dieprood en nude-tinten. Voor de verzorging van haar handen gebruikt Laura de overbekende blauwe pot -alles in één crème - van Nivea. Lees hier meer. Morgen het laatste deel: parfums