Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken. Vandaag in beeld: haarverzorging

Renske De Maesschalck experimenteert graag met haar haarkleur dus een verzorgende shampoo en conditioner voor gekleurd haar zijn een must. Verder probeert ze zoveel mogelijk producten te kopen die gemaakt zijn van natuurlijke basisproducten en verzorgt ze haar lokken minstens één keer per week met een hydraterend masker. Lees hier meer over de favoriete haarverzorging van Renske.

Katrin Swartenbroux heeft een eeuwig out of bed-kapsel dat zich zelden weet te gedragen. Ze heeft geleerd deze look te omhelzen en maakt gebruik van volumebevorderende producten om een bad hair day te compenseren. Het grootste compliment dat ze ooit kreeg was dat haar kapsel iemand deed denken aan Alexa Chung. Lees hier meer over de favoriete haarverzorging van Katrin.

Laura Van Roey heeft erg dun en fijn haar. Na enkele kleurexperimenten kiest ze nu opnieuw voor haar natuurlijke kleur. Door het kleuren van haar haar is het iets brozer geworden en vraagt het extra verzorging. Ze droomt van een lang en volumineus kapsel. Lees hier meer over de favoriete haarverzorging van Laura.

morgen: hand- en voetverzorging

Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken. Vandaag in beeld: haarverzorgingRenske De Maesschalck experimenteert graag met haar haarkleur dus een verzorgende shampoo en conditioner voor gekleurd haar zijn een must. Verder probeert ze zoveel mogelijk producten te kopen die gemaakt zijn van natuurlijke basisproducten en verzorgt ze haar lokken minstens één keer per week met een hydraterend masker. Lees hier meer over de favoriete haarverzorging van Renske.Katrin Swartenbroux heeft een eeuwig out of bed-kapsel dat zich zelden weet te gedragen. Ze heeft geleerd deze look te omhelzen en maakt gebruik van volumebevorderende producten om een bad hair day te compenseren. Het grootste compliment dat ze ooit kreeg was dat haar kapsel iemand deed denken aan Alexa Chung. Lees hier meer over de favoriete haarverzorging van Katrin.Laura Van Roey heeft erg dun en fijn haar. Na enkele kleurexperimenten kiest ze nu opnieuw voor haar natuurlijke kleur. Door het kleuren van haar haar is het iets brozer geworden en vraagt het extra verzorging. Ze droomt van een lang en volumineus kapsel. Lees hier meer over de favoriete haarverzorging van Laura.morgen: hand- en voetverzorging