Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken.

Vandaag in beeld: de gezichtsverzorging

Renske De Maesschalck heeft een droge en redelijk gevoelige huid. Ze gaat nooit de deur uit zonder haar gezicht te hydrateren en een flinke laag zonnebescherming. Lees hier meer over de favoriete gezichtsverzorging van Renske. Katrin Swartenbroux heeft een fijne huid die ze tot in de puntjes probeert te beschermen tegen allerlei boosdoeners. Over enkele maanden verhuist ze naar een appartement met een grotere badkamer. Lees hier meer over de favoriete gezichtsverzorging van Katrin.
Laura Van Roey is een licht type met een droge huid. Ze zoekt voortdurend naar producten die de vochtbalans van haar huid herstellen en op peil houden. Lees hier meer over de favoriete gezichtsverzorging van Laura.

Deze week stellen we u de beautyfavorieten van onze webredactie voor. In alle eerlijkheid openen ze hun toilettas en doen ze uit de doeken welke producten hun leven (en looks) de moeite waard maken.Vandaag in beeld: de gezichtsverzorging Renske De Maesschalck heeft een droge en redelijk gevoelige huid. Ze gaat nooit de deur uit zonder haar gezicht te hydrateren en een flinke laag zonnebescherming. Lees hier meer over de favoriete gezichtsverzorging van Renske. Katrin Swartenbroux heeft een fijne huid die ze tot in de puntjes probeert te beschermen tegen allerlei boosdoeners. Over enkele maanden verhuist ze naar een appartement met een grotere badkamer. Lees hier meer over de favoriete gezichtsverzorging van Katrin. Laura Van Roey is een licht type met een droge huid. Ze zoekt voortdurend naar producten die de vochtbalans van haar huid herstellen en op peil houden. Lees hier meer over de favoriete gezichtsverzorging van Laura.