Davidoff Cool Water is de nieuwe partner van National Geographic

Coty Inc gaat in zee met National Geographic voor de bescherming van de oceanen. Het cosmeticabedrijf financiert een deel van de milieuoperaties en succesgeur Davidoff Cool Water wordt het draagvlak van deze organisatie en haar acties.

Deze maand gaat de eerste Pristine Seas expeditie van start, een actie om maritiem beschermde gebieden te creëren. Hoewel de oceaan zo’n 72 procent van het aardoppervlak omvat, wordt slechts 1 procent daarvan beschermd. Daar wil National Geographic verandering in brengen. De expeditie wordt geleid door Dr. Enric Scala, een ervaren maritieme ecoloog: “Geen enkele organisatie zal de oceaan in zjin eentje redden, ik ben blij om een invloedrijk bedrijf als Coty Inc aan boord te hebben.”

Davidoff Cool Water, een geur die gebaseerd is op de aroma’s van de oceaan, doet haar naam eer aan met de nieuwe samenwerking. Acteur Paul Walker wordt het boegbeeld van de campagne en vanaf de zomer 2012 zullen verschillende consumentenacties georganiseerd worden om de expedities te steunen. (IVDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content