De ijskoningin

Om deze kille, genadeloze vorstin te creëeren heb je heel wat lichte, bijna witte poeders en crèmes nodig. Vul aan met blauwe en donkergroene tinten en contour alles met grauwgrijs. Afwerken doe je met een paar kleurloze, piekerige valse wimpers en héél veel highlighter en zilveren oogschaduw. Brrr

Zombie

Wie Halloween zegt, zegt uiteraard ook zombies. Deze fantastische wezens winnen aan populariteit dankzij de AMC serie The Walking Dead, en het is dan ook meer dan waarschijnlijk dat er heel wat "walkers' te zien zullen zijn tijdens Halloween. M.A.C. zorgde voor een bevreemdende look, maar houdt het netjes (geen stukken huid die afvallen bijvoorbeeld) door het gezicht grauw, bleek en ingevallen te maken. Met vloeibare eyeliner laat je de huid 'breken'.

Zwarte kat

De zwarte kat wordt jammer genoeg nog altijd geassocieerd met voodoo, hekserij en ongeluk en is dus een populaire look voor Halloween, temeer omdat het makkelijk is om je zo te verkleden: een zwarte legging, een zwart t-shirt, oortjes, een staart en je bent klaar. M.A.C. neemt deze look een paar stapjes verder dan haastig opgetekende snorharen met eyeliner. Vaste hand noodzakelijk!

Pop-art figuur

Wil je echt opvallen straks? Verander jezelf dan in een kunstwerk. Nodig? Heel wat producten uit de M.A.C Pro store, zoals de paint pots, paint sticks, acrylverf en een heleboel creativiteit!

De ijskoninginOm deze kille, genadeloze vorstin te creëeren heb je heel wat lichte, bijna witte poeders en crèmes nodig. Vul aan met blauwe en donkergroene tinten en contour alles met grauwgrijs. Afwerken doe je met een paar kleurloze, piekerige valse wimpers en héél veel highlighter en zilveren oogschaduw. BrrrZombieWie Halloween zegt, zegt uiteraard ook zombies. Deze fantastische wezens winnen aan populariteit dankzij de AMC serie The Walking Dead, en het is dan ook meer dan waarschijnlijk dat er heel wat "walkers' te zien zullen zijn tijdens Halloween. M.A.C. zorgde voor een bevreemdende look, maar houdt het netjes (geen stukken huid die afvallen bijvoorbeeld) door het gezicht grauw, bleek en ingevallen te maken. Met vloeibare eyeliner laat je de huid 'breken'. Zwarte katDe zwarte kat wordt jammer genoeg nog altijd geassocieerd met voodoo, hekserij en ongeluk en is dus een populaire look voor Halloween, temeer omdat het makkelijk is om je zo te verkleden: een zwarte legging, een zwart t-shirt, oortjes, een staart en je bent klaar. M.A.C. neemt deze look een paar stapjes verder dan haastig opgetekende snorharen met eyeliner. Vaste hand noodzakelijk!Pop-art figuurWil je echt opvallen straks? Verander jezelf dan in een kunstwerk. Nodig? Heel wat producten uit de M.A.C Pro store, zoals de paint pots, paint sticks, acrylverf en een heleboel creativiteit!