1.

© Michel Gronemberger

Schone lokken vormen de beste basis, begin dus met je haren te wassen. Op dit moment gebruik ik de 'Sublime Restructure' shampoo en conditioner, een extra verzorging voor mijn droog haar. De formule is vrij van siliconen, wat mijn haar een luchtig gevoel en een mooie glans geeft.

2.

© Michel Gronemberger

Door mijn lokken ondersteboven te drogen met de haardroger op de bovenkant van de nek gericht, creëer ik extra veel volume.

3.

© Michel Gronemberger

Daarna kam ik mijn haren met een brede borstel van Dessange: die ontwart snel en gemakkelijk, zonder een trekkerig gevoel.

4.

© Michel Gronemberger

Vervolgens creëer ik waves door mijn haren in twee stukken te verdelen, en ze lok per lok rond de krultang te draaien. Omdat ik natuurlijke golven wil en geen pijpenkrullen, sluit ik de krultang niet.

5.

© Michel Gronemberger

Vervolgens trek ik de krullen met mijn vingers uit elkaar. Et voilà: beach waves zijn het resultaat.

6.

© Michel Gronemberger

Ik breng enkel nog een nootje verzorgende haarolie 'Extrême 3 huiles' aan op de punten, als extra bescherming voor de lengtes. Breng nooit olie aan op de wortel, want zo wordt je haar vettig. Ik gebruik geen haarlak of stylingspray, want ik hou van de natuurlijke beweging.

1.Schone lokken vormen de beste basis, begin dus met je haren te wassen. Op dit moment gebruik ik de 'Sublime Restructure' shampoo en conditioner, een extra verzorging voor mijn droog haar. De formule is vrij van siliconen, wat mijn haar een luchtig gevoel en een mooie glans geeft.2.Door mijn lokken ondersteboven te drogen met de haardroger op de bovenkant van de nek gericht, creëer ik extra veel volume. 3.Daarna kam ik mijn haren met een brede borstel van Dessange: die ontwart snel en gemakkelijk, zonder een trekkerig gevoel.4.Vervolgens creëer ik waves door mijn haren in twee stukken te verdelen, en ze lok per lok rond de krultang te draaien. Omdat ik natuurlijke golven wil en geen pijpenkrullen, sluit ik de krultang niet. 5.Vervolgens trek ik de krullen met mijn vingers uit elkaar. Et voilà: beach waves zijn het resultaat.6.Ik breng enkel nog een nootje verzorgende haarolie 'Extrême 3 huiles' aan op de punten, als extra bescherming voor de lengtes. Breng nooit olie aan op de wortel, want zo wordt je haar vettig. Ik gebruik geen haarlak of stylingspray, want ik hou van de natuurlijke beweging.