Het Amerikaanse make-upmerk CoverGirl lanceert een cosmeticalijn die geïnspireerd is op de nieuwste film van 'The Hunger Games', The Hunger Games: Catching Fire.

De collectie zal de naam 'Capitol' krijgen en zal een reeks van producten bevatten met felle kleuren. Dat schrijft Female First. De inwoners van de fictieve stad Capitol in The Hunger Games zijn namelijk kleurrijk en opvallend geschminkt. Meer details over de nieuwe make-uplijn van CoverGirl zijn nog niet bekend.

Professionele make-up

Naast de lancering van een nieuwe make-uplijn, heeft CoverGirl ook producten geleverd voor de professionele make-up van de acteurs op de set van de tweede film van The Hunger Games.

Chinese nagellak

CoverGirl is niet het eerste cosmeticamerk dat zich laat inspireren door de films van The Hunger Games. Zo bracht een Chinees cosmeticabedrijf een lijn uit in het teken van de eerste film. Het bedrijf bracht toen een reeks nagellak uit met de naam 'Capitol Colours'. (LVR)

Het Amerikaanse make-upmerk CoverGirl lanceert een cosmeticalijn die geïnspireerd is op de nieuwste film van 'The Hunger Games', The Hunger Games: Catching Fire. De collectie zal de naam 'Capitol' krijgen en zal een reeks van producten bevatten met felle kleuren. Dat schrijft Female First. De inwoners van de fictieve stad Capitol in The Hunger Games zijn namelijk kleurrijk en opvallend geschminkt. Meer details over de nieuwe make-uplijn van CoverGirl zijn nog niet bekend.Professionele make-up Naast de lancering van een nieuwe make-uplijn, heeft CoverGirl ook producten geleverd voor de professionele make-up van de acteurs op de set van de tweede film van The Hunger Games. Chinese nagellak CoverGirl is niet het eerste cosmeticamerk dat zich laat inspireren door de films van The Hunger Games. Zo bracht een Chinees cosmeticabedrijf een lijn uit in het teken van de eerste film. Het bedrijf bracht toen een reeks nagellak uit met de naam 'Capitol Colours'. (LVR)