Collistar S.O.S Critical Areas Firming Stick

© Collistar

Onze redacteurs testten producten die een slanker silhouet en een meer effen huidoppervlak beloven

Belofte:

S.O.S. Critical Areas Firming Stick van Collistar beschikt over een doeltreffende en baanbrekende formule in een praktische en eenvoudig te gebruiken stick. De stick is speciaal ontwikkeld om verslapt huidweefsel en lokale vetophopingen te bestrijden. Bij regelmatig en consequent gebruik helpt de formule de aanblik van de behandelde huidzones verbeteren: deze ogen na verloop van tijd steviger, veerkrachtiger en geremodelleerd.

Samenstelling:

Het geheim van de formule is volgens Collistar de vakkundige combinatie van drie verschillende actieve ingrediënten, waarvan de meest belangrijke het ultra technologische maar volstrekt vaag gehouden “Actigym” is, dat die naam heeft omdat deze het effect van spierkracht oefeningen nabootst. Door de afgifte van adiponectine te stimuleren, een proteïne in het vetweefsel dat het metabolisme van spiervezels verbetert, helpt Actigym locale vetophopingen te verminderen en de huid stevig en veerkrachtig te maken. Het reducerende effect van de stick is dan weer te danken aan de vetsplitsende en vochtafvoerende werking van cafeïne, terwijl equisetum (paardenstaart) extract, vol minerale zouten, flavonoïden en fytosterolen, het verstevigende effect versterkt , waardoor de huid stevig en soepel wordt.

Verdict:

Het eerste dat opvalt bij deze stick is de sterke geur die meteen doet denken aan een goedkope deodorant voor mannen, niet bepaald de eau de parfum die je deze zomer wil rondwasemen op de terrasjes, maar voor strakke armen en dijen valt natuurlijk wat te zeggen. Ik voegde de stick dus graag toe aan mijn ochtend- en avondritueel, te meer omdat het aanbrengen echt géén tijd in beslag neemt. Ken je die producten die beweren dat ze in een mum van tijd ingetrokken zijn, die je uiteindelijk glibberiger maken dan een zeeotter en je dwingen tot een paringsdans met je jeansbroek om toch op tijd en aangekleed de deur uit te kunnen?

Dat is deze stick niet.

Je veegt hem in een handige beweging over je “kritieke zones” en kan je meteen daarna aankleden. Op gevoelige plekken – voor mij was dat vreemd genoeg mijn bovenarmen – voel je de huid een beetje tintelen en samentrekken, een sensatie die het gevoel geeft dat het product werkt, maar waar nog niet echt een bewijs voor geleverd kan worden dàt het werkt. Na het gebruiken van de stick had ik niet per sé het gevoel dat mijn armen of benen strakker oogden, maar de huid voelde wel soepel en elastisch. Aangezien je niet moet inwrijven verlies je geen tijd, maar heb je natuurlijk ook niet de voordelen van een dagelijkse massage. We zijn er nog niet uit of de actieve formule van dit product dat helemààl kan goedmaken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content