Na het succes van hun Chubby Stick lippenbalsem lanceert Clinique nu ook oogschaduw in de vorm van een handige stick. De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes van Clinique is een oogschaduwcrème in stiftvorm die heel gemakkelijk aan te brengen is. De crème, verrijkt met vitamine E, houdt de hele dag en verdwijnt niet in de plooitjes van het ooglid. Je kan de subtiele kleur verschillende malen aanbrengen om de tint feller te maken of je kan ook kleuren door elkaar mengen voor een bijzonder effect. De functionele stick is ook handig voor als je veel onderweg bent.

"Het comfort en de precisie van de oogschaduwsticks maakt het aanbrengen heel gemakkelijk. In één directe beweging breng je de crème aan op het ooglid", zegt Jenna Menard, make-upartieste bij Clinique. "Je kan verschillende kleuren aanbrengen die je dan in elkaar laat overlopen voordat de make-up zich hecht. Je kan ook één kleur als volledig dekkende tint aanbrengen op het ooglid, in combinatie met eyeliner voor extra scherpte. De crème kan ook dienen als extra laagje onder poederoogschaduw, door het mengen van de twee texturen krijg je meer dimensie."

De oogschaduw komt in 8 verschillende tinten van nude en roze tot paars en blauw. De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes kosten €19.45 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in alle verkooppunten van Clinique en op de website. (AV)

Na het succes van hun Chubby Stick lippenbalsem lanceert Clinique nu ook oogschaduw in de vorm van een handige stick. De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes van Clinique is een oogschaduwcrème in stiftvorm die heel gemakkelijk aan te brengen is. De crème, verrijkt met vitamine E, houdt de hele dag en verdwijnt niet in de plooitjes van het ooglid. Je kan de subtiele kleur verschillende malen aanbrengen om de tint feller te maken of je kan ook kleuren door elkaar mengen voor een bijzonder effect. De functionele stick is ook handig voor als je veel onderweg bent. "Het comfort en de precisie van de oogschaduwsticks maakt het aanbrengen heel gemakkelijk. In één directe beweging breng je de crème aan op het ooglid", zegt Jenna Menard, make-upartieste bij Clinique. "Je kan verschillende kleuren aanbrengen die je dan in elkaar laat overlopen voordat de make-up zich hecht. Je kan ook één kleur als volledig dekkende tint aanbrengen op het ooglid, in combinatie met eyeliner voor extra scherpte. De crème kan ook dienen als extra laagje onder poederoogschaduw, door het mengen van de twee texturen krijg je meer dimensie." De oogschaduw komt in 8 verschillende tinten van nude en roze tot paars en blauw. De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes kosten €19.45 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in alle verkooppunten van Clinique en op de website. (AV)