Clientology opent tweede biokapsalon in Antwerpen

Clientology, de grote ZEN-broer van de bekende kapperszaak De Cliént, opende gisteren feestelijk in de Leopoldstraat in Antwerpen.

Veel bekend volk gisteren op de feestelijke opening van Clientology Antwerpen, het tweede biokapsalon van Jochen Vanhoudt. De kapperszaak is gelegen in een mooi gerestoreerd, historisch pand in de hippe Leopoldstraat. Clientology is de grote ZEN-broer van kapperszaak De Cliént. Er wordt enkel gewerkt met biologische producten van merken als Villa Lodala, Nioxin, Nayo en Eos. De zaak is bovendien veel meer dan alleen een kapsalon. U kunt er ook genieten van een massage of een maquillagesessie met een biosoepje, biothee of glaasje bubbels in de hand.

Lippenstift van bijenwas Voor de make-up is het eco-label Nvey Eco de vaste partner van Clientology. Het populaire Australische luxecosmeticamerk maakt producten die uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en biologische grondstoffen bestaan zoals kamille, amandelolie en rozenblad.

Alle Nvey lippenstift is bijvoorbeeld gemaakt van 100 procent bijenwas, wat uw lippen niet alleen een mooi kleurtje geeft, maar ook voedend en hydraterend werkt. Uniek zijn ook de milieuvriendelijke make-uppenselen, die geen spoor van toxines nalaten en die u daardoor gewoon op de composthoop kan gooien. De diervriendelijke haartjes van de borstels zijn gemaakt van zeer fijne en zachte synthetische vezels.

Voorlopig heeft Nvey 16 verdeelpunten in België, waaronder Clientology in Antwerpen en in Gent. (TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content