Claudia Schiffer creëert haarlijn met Schwarzkopf

Het Duitse topmodel Claudia Schiffer gaat in zee met Schwarzkopf. De blonde schoonheid creëerde in samenwerking met het haarmerk twee nieuwe producten, Schwarzkopf essence ULTÎME en Schwarzkopf blonde ULTÎME.

Het Duitse topmodel Claudia Schiffer gaat in zee met Schwarzkopf. De blonde schoonheid creëerde in samenwerking met het haarmerk twee nieuwe producten, Schwarzkopf essence ULTÎME en Schwarzkopf blonde ULTÎME. Het 43-jarige topmodel is dolenthousiast over de samenwerking. ‘Ik heb altijd al haarcosmeticaproducten willen ontwerpen en creëren’, zegt Claudia Schiffer. ‘Schwarzkopf heeft me de kans gegeven om eindelijk mijn eigen, kenmerkende haarlijn te ontwikkelen.’

Claudia Schiffer draait al 25 jaar mee als model en weet dus heel goed wat het haar allemaal te verduren krijgt: het wordt gesteild en gekruld, getoupeerd, gebleekt en gekleurd. Schade aan het haar is helaas vaak genoeg het onvermijdelijke gevolg.

Claudia Schiffers lange, blonde lokken zijn haar handelsmerk geworden en zijn volgens Schwarzkopf de reden dat zo veel vrouwen haar zien als beauty-icoon. ‘Ik ben erg trots dat ik met mijn ervaring kan bijdragen aan de ontwikkeling van Schwarzkopf essence ULTÎME en Schwarzkopf blonde ULTÎME’, aldus het model. ‘Ik hoop dat iedereen net zo van de producten die we creëerden geniet als wijzelf.’

De haarverzorgingsproducten van Schwarzkopf essence ULTÎME hebben als doel om het haar terug ijzersterk en glanzend te maken. Ze willen dit bereiken met parelextracten als sleutelingrediënt. De lijn bestaat uit vijftien producten die de elasticiteit van het haar willen teruggeven. De kleuringen van Schwarzkopf blonde ULTÎME bieden verschillende blondtinten aan. Wie de exacte haarkleur van Claudia Schiffer wil creëren, kan dat werkelijkheid zien worden met de tint ’10-1 Cool Light Blond’, herkenbaar aan haar foto op de verpakking.

De Schwarzkopf essence ULTÎME-haarverzorgingslijn ligt vanaf februari 2014 in de rekken en de producten van Schwarzkopf blonde ULTÎME zijn vanaf mei beschikbaar. De producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en in de supermarkt. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content