Clarisonic, een borstel dat de reiniging van de huid radicaal heeft veranderd, lanceert een website in ons land en hoopt daarmee de Benelux te veroveren.

Op het vlak van huidreiniging kan de Clarisonic beschouwd worden als een revolutionair product. Met de innovatieve reinigingsborstel krijg je, als je elke dag 60 seconden het gezicht reinigt met dit product,een mooiere en zachtere huid. In de Verenigde Staten kan het product onder meer Oprah Winfrey, Jake Gyllenhaal en Gwyneth Paltrown onder de fans rekenen. In de VS is het product al helemaal doorgebroken, maar in de Benelux is het minder bekend en daar wil Clarisonic verandering in brengen. Zo lanceert het een website voor de Benelux en binnenkort is het product verkrijgbaar in onze streken.

De nieuwe website van Clarisonic, die zowel in het Frans als het Nederlands wordt uitgegeven, biedt heel wat informatie over het product. Je krijgt er meer info over de werking van het product en de verschillende reinigingskoppen, zodat je tot een optimaal gebruik van de Clarisonic komt. Bovendien kan je op de website makkelijk

een verkooppunt in jouw buurt terugvinden.

De Clarisonic is verkrijgbaar vanaf 1 september in de webwinkel van Ici Paris XL. Vanaf 15 september is het verkrijgbaar in de winkels van Ici Paris XL in België. (LVR)

Clarisonic, een borstel dat de reiniging van de huid radicaal heeft veranderd, lanceert een website in ons land en hoopt daarmee de Benelux te veroveren. Op het vlak van huidreiniging kan de Clarisonic beschouwd worden als een revolutionair product. Met de innovatieve reinigingsborstel krijg je, als je elke dag 60 seconden het gezicht reinigt met dit product,een mooiere en zachtere huid. In de Verenigde Staten kan het product onder meer Oprah Winfrey, Jake Gyllenhaal en Gwyneth Paltrown onder de fans rekenen. In de VS is het product al helemaal doorgebroken, maar in de Benelux is het minder bekend en daar wil Clarisonic verandering in brengen. Zo lanceert het een website voor de Benelux en binnenkort is het product verkrijgbaar in onze streken. De nieuwe website van Clarisonic, die zowel in het Frans als het Nederlands wordt uitgegeven, biedt heel wat informatie over het product. Je krijgt er meer info over de werking van het product en de verschillende reinigingskoppen, zodat je tot een optimaal gebruik van de Clarisonic komt. Bovendien kan je op de website makkelijk een verkooppunt in jouw buurt terugvinden. De Clarisonic is verkrijgbaar vanaf 1 september in de webwinkel van Ici Paris XL. Vanaf 15 september is het verkrijgbaar in de winkels van Ici Paris XL in België. (LVR)