Clarisonic komt naar België

De revolutionaire reinigingsborstel komt naar België.

De reinigingsborstel Clarisonic, dat al een groot succes bleek te zijn in de VS, komt tegen het einde van de zomer ook naar België. Knack Weekend mocht het product al eens uittesten.
Clarisonic werd in 2001 ontwikkeld in de VS door drie wetenschappers die de sonische technologie hebben uitgevonden. Deze nieuwe techniek staat lijnrecht tegenover de klassieke roterende technologie waarbij het borsteltje ronddraait.

De sonische technologie daarentegen werkt met oscillerende bewegingen, heen-en weergaande microbewegingen, waardoor de huid wordt gereinigd, zonder de elasticiteit aan te tasten.

Er is keuze uit vier verschillende borstelkoppen voor het gezicht, voor ieder huidtype en elke mate van gevoeligheid (extreem gevoelig, gevoelig, normaal, grove poriën). Er is bovendien ook een speciale borstelkop voor het lichaam.

De test

De Clarisonic borstel belooft een perfect gereinigde huid die zichtbaar mooier wordt en meer ontvankelijk is voor verzorgingsproducten. Wij deden de test en kunnen na een week besluiten dat het product zijn beloftes nakomt.

’s Morgens merk ik dat mijn huid er frisser en stralender uitziet en na enkele dagen voelt mijn huid ook zachter aan. Het reinigen ’s avonds gaat vlot, maar aangezien ik zelden foundation gebruik, is dat niet echt een uitdaging voor de Clarisonic.

De echte test volgt na een make-over bij Dior waar redelijk wat foundation en blush in het rond vliegt. Als ik ’s avonds mijn gezicht reinig met het borsteltje, blijkt ook echt alles eraf te zijn.

Leuke extra’s zijn de timer die aangeeft hoe lang je elk gezichtsdeel moet behandelen en de magnetische oplaadstrip zodat het apparaat volledig waterproof is. Je kan het dus makkelijk meenemen onder de douche. (RDM)

Clarisonic is vanaf eind augustus in België en Nederland exclusief te koop bij ICI PARIS XL. De PLUS kit kost 225 euro en de MIA 2 kit 149 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content