Christy Turlington is nieuwe ambassadrice Imedeen

© Reuters

Imedeen, het merk voor huidverzorgingssupplementen, heeft voormalig topmodel Christy Turlington voorgesteld als ambassadrice.

Imedeen, het merk voor huidverzorgingssupplementen, heeft voormalig topmodel Christy Turlington voorgesteld als ambassadrice.

‘Het is voor mij heel belangrijk om mijn huid in perfecte staat te houden; niet alleen als model, maar als vrouw die elke dag aan veel eisen moet voldoen en vele rollen moet vervullen. Het verzorgen van mijn huid van binnenuit is net zo belangrijk als de zorg voor de buitenkant’, vertelt Turlington. Imedeen Time Perfection bestaat uit tabletjes die je elke dag moet nemen, om zo je huid van binnenin gezonder te maken én ouderdomsverschijnselen tegen te gaan.

‘Voor ons is Christy de belichaming van waar Imedeen voor staat. Als merk streven wij ernaar om toonaangevende huidverzorgingsoplossingen te leveren om vrouwen te helpen er op hun best uit te zien, op elke leeftijd. Christy is meer dan alleen een mooi gezicht’, verduidelijkt Marie-Louise Haxthausen van Imedeen de keuze. In 2010 richtte Christy ‘Every Mother Counts’ op, een organisatie met als doel wereldwijd een eind te maken aan vermijdbare sterfgevallen ten gevolge van zwangerschap en geboorte. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content