Actrice Christina Ricci is een samenwerking aangegaan met Make Up For Ever, onderdeel van de LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton multinational. Ze zal een tasje ontwerpen in het kader van de Make Up Bag Remix tournee.

Het zwarte make-up tasje is gemaakt van nepleer, bewerkt met studs en afgewerkt met een zilveren stiksel. Ricci heeft het tasje ontworpen naar aanleiding van de Make Up Bag Remix tour, dat als doel heeft om consumenten te leren hoe ze producten die ze al hebben beter kunnen gebruiken.

"Het was heel leuk om een make-up tasje te ontwerpen waar ook effectief alles inpast wat ik nodig heb. Mijn inspiratie voor het ontwerp was hard rock meets couture. Het rode accent heb ik toegevoegd omdat ik hou van rode lippenstift", aldus Christina tegen WWD.

De tour stopt in 9 steden in de VS en start op 1 februari in Los Angeles. (RDM)

Actrice Christina Ricci is een samenwerking aangegaan met Make Up For Ever, onderdeel van de LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton multinational. Ze zal een tasje ontwerpen in het kader van de Make Up Bag Remix tournee.Het zwarte make-up tasje is gemaakt van nepleer, bewerkt met studs en afgewerkt met een zilveren stiksel. Ricci heeft het tasje ontworpen naar aanleiding van de Make Up Bag Remix tour, dat als doel heeft om consumenten te leren hoe ze producten die ze al hebben beter kunnen gebruiken. "Het was heel leuk om een make-up tasje te ontwerpen waar ook effectief alles inpast wat ik nodig heb. Mijn inspiratie voor het ontwerp was hard rock meets couture. Het rode accent heb ik toegevoegd omdat ik hou van rode lippenstift", aldus Christina tegen WWD. De tour stopt in 9 steden in de VS en start op 1 februari in Los Angeles. (RDM)