Christian Louboutin brengt peperdure nagellak uit

© nvt

De nagellak kost meer dan sommige stiletto’s van de wereldberoemde ontwerper.

Louboutin is de lievelingsontwerper van heel wat bekende Hollywoodsterren. Wanneer ze op de rode loper verschijnen, zweren ze bij schoeisel van de Franse ontwerper. Ook de Belgische realityster Astrid Bryan heeft een kast vol met Louboutins. Op de schoenenmarkt heeft Louboutin al naam en faam, maar heel recent heeft hij zich ook gepositioneerd binnen een heel andere sector. De beautywereld, en dan specifiek nagellak, is nieuw terrein.

Hij bracht een reeks nagellak uit, die je kan kopen voor ongeveer 45 euro. Dat is al behoorlijk duur voor amper één potje, maar voor de ‘rich and famous’ bedacht Louboutin nog iets exclusiever. Naar aanleiding van de kerstperiode heeft de ontwerper een nagellak bedacht in een glazen potje met meer dan 1500 kristallen. Elke kristal werd met veel zorg aangebracht met de hand. Het uitzicht van het nagellakpotje kan je vergelijken met de typische stiletto’s van Louboutin.

Wie dit aan zijn vriendin, echtgenote of moeder cadeau wil geven, mag wel rekenen op een stevig prijskaartje. Zo betaal je voor ‘Rouge Louboutin’-nagellak iets meer dan 600 euro. Het is eens wat anders onder de kerstboom, niet? Let wel op: er werden maar 1000 nagellakpotjes uitgebracht, dus snel zijn aan de fans is de boodschap. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content