Het luxelabel Chloé brengt in de herfst een nieuwigheid op de markt. Het bestaande parfum 'See By Chloé' wordt namelijk uitgebracht in een speciale editie. Het parfumflesje wordt voorzien van een kwastje, waarmee je het parfum rechtstreeks op de huid kan aanbrengen.

Chloé brengt een miniatuurversie uit van het bekende parfum 'See by Chloé' met daarin een borsteltje waarmee je het parfum rechtstreeks op de huid kan aanbrengen. Hierdoor hoef je het parfum niet meer op te spuiten, maar kan je het aanbrengen met het kwastje. Het felroze borsteltje is namelijk een verfijnde manier om het parfum met subtiele bewegingen aan te brengen achter het oor of op de pols.

De geur van het parfum is een echte bloemengeur. Het bevat elementen van appelbloesem, noten van bergamot en jasmijn. Daarbij komt nog sandelhout en een vleugje vanille.

Deze speciale editie van de 'klassieker' van Chloé wordt in beperkte oplage uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn midden september via paris 8, parfuma en enkele parfumerieën. Daarnaast kan je het speciale flesje, van 29,95 euro, ook online kopen via www.parfuma.com. (LVR)

Het luxelabel Chloé brengt in de herfst een nieuwigheid op de markt. Het bestaande parfum 'See By Chloé' wordt namelijk uitgebracht in een speciale editie. Het parfumflesje wordt voorzien van een kwastje, waarmee je het parfum rechtstreeks op de huid kan aanbrengen. Chloé brengt een miniatuurversie uit van het bekende parfum 'See by Chloé' met daarin een borsteltje waarmee je het parfum rechtstreeks op de huid kan aanbrengen. Hierdoor hoef je het parfum niet meer op te spuiten, maar kan je het aanbrengen met het kwastje. Het felroze borsteltje is namelijk een verfijnde manier om het parfum met subtiele bewegingen aan te brengen achter het oor of op de pols. De geur van het parfum is een echte bloemengeur. Het bevat elementen van appelbloesem, noten van bergamot en jasmijn. Daarbij komt nog sandelhout en een vleugje vanille. Deze speciale editie van de 'klassieker' van Chloé wordt in beperkte oplage uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn midden september via paris 8, parfuma en enkele parfumerieën. Daarnaast kan je het speciale flesje, van 29,95 euro, ook online kopen via www.parfuma.com. (LVR)