Een laagje dagcrème en wat mascara, meer draagt de Britse zangeres Cheryl Cole niet in de reclamecampagne van L'Oréal Paris. Ze is de ambassadrice voor de 'Skin Perfection Skincare'-beautylijn. In een interview met de Britse Vogue vertelt ze hoe het was om zich bloot te geven.

'Ik voelde me zo kwetsbaar tijdens de opnames', vertelt Cole. 'Wanneer ze me het resultaat toonden, durfde ik alleen maar door mijn handen heen naar de beelden te kijken. Maar tegelijk was het ook erg bevrijdend, van 'dit is wat de crème met je gezicht doet en zo zie ik er dus uit'.'

De Britse schone heeft één belangrijk advies voor een mooie huid: ga nooit met je make-up slapen. 'Als het me overkomt, dan voel ik me altijd vies achteraf. Het is erg belangrijk om je huid voor het slapengaan goed te reinigen en te hydrateren', klinkt het bij Cole.

Als Vogue naar haar ultieme beautyadvies vraagt, dan komt meteen het antwoord: ga gradueel te werk bij het aanbrengen van kleur in je gezicht. 'In mijn tienerjaren experimenteerde ik dikwijls met make-up en dat had soms desastreuze gevolgen', biecht de zangeres op. 'Ik probeerde oneffenheden in mijn gezicht te verdoezelen met te veel concealer. Bovendien bracht ik iedere keer bijna een half potje oogschaduw aan. Om het dan weer te moeten afvegen. Dat moet er toen verschrikkelijk hebben uitgezien.' (AB)

Een laagje dagcrème en wat mascara, meer draagt de Britse zangeres Cheryl Cole niet in de reclamecampagne van L'Oréal Paris. Ze is de ambassadrice voor de 'Skin Perfection Skincare'-beautylijn. In een interview met de Britse Vogue vertelt ze hoe het was om zich bloot te geven.'Ik voelde me zo kwetsbaar tijdens de opnames', vertelt Cole. 'Wanneer ze me het resultaat toonden, durfde ik alleen maar door mijn handen heen naar de beelden te kijken. Maar tegelijk was het ook erg bevrijdend, van 'dit is wat de crème met je gezicht doet en zo zie ik er dus uit'.'De Britse schone heeft één belangrijk advies voor een mooie huid: ga nooit met je make-up slapen. 'Als het me overkomt, dan voel ik me altijd vies achteraf. Het is erg belangrijk om je huid voor het slapengaan goed te reinigen en te hydrateren', klinkt het bij Cole.Als Vogue naar haar ultieme beautyadvies vraagt, dan komt meteen het antwoord: ga gradueel te werk bij het aanbrengen van kleur in je gezicht. 'In mijn tienerjaren experimenteerde ik dikwijls met make-up en dat had soms desastreuze gevolgen', biecht de zangeres op. 'Ik probeerde oneffenheden in mijn gezicht te verdoezelen met te veel concealer. Bovendien bracht ik iedere keer bijna een half potje oogschaduw aan. Om het dan weer te moeten afvegen. Dat moet er toen verschrikkelijk hebben uitgezien.' (AB)