Na het overdonderend succes van de vorige editie organiseren de schoonheidsexperts van Estée Lauder opnieuw een live chat waar u met al uw vragen rond huidverzorging op discrete wijze terecht kan.

Welke producten zijn geschikt voor mijn huidtype? Hoe kan ik ouderdomsvlekken tegengaan? Hoe breng je het best een oogcrème aan? Hoe weet ik zeker dat mijn huid grondig gereinigd is? Iedereen zit wel met schoonheidsvragen, maar in de apotheker en parfumerie heeft men niet altijd tijd om deze te beantwoorden.

Estée Lauder organiseert daarom voor de tweede keer een grootse lifechat waar u met al uw beautyperikelen terecht kan bij een team schoonheidsexpertes. Lucienne Weijers en Karine Vandebrouck van Estée Lauder beantwoorden je vragen live en discreet: de chat is immers privé, alsof u werkelijk bij hen op consultatie zou komen. Wij zegge: profiteer van deze kans!

Estée Lauder Live Chat gaat door op vrijdag 22 juni 2012 van 16.00 tot 19.00 uur op de Belgische Estée Lauder website.

Na het overdonderend succes van de vorige editie organiseren de schoonheidsexperts van Estée Lauder opnieuw een live chat waar u met al uw vragen rond huidverzorging op discrete wijze terecht kan. Welke producten zijn geschikt voor mijn huidtype? Hoe kan ik ouderdomsvlekken tegengaan? Hoe breng je het best een oogcrème aan? Hoe weet ik zeker dat mijn huid grondig gereinigd is? Iedereen zit wel met schoonheidsvragen, maar in de apotheker en parfumerie heeft men niet altijd tijd om deze te beantwoorden. Estée Lauder organiseert daarom voor de tweede keer een grootse lifechat waar u met al uw beautyperikelen terecht kan bij een team schoonheidsexpertes. Lucienne Weijers en Karine Vandebrouck van Estée Lauder beantwoorden je vragen live en discreet: de chat is immers privé, alsof u werkelijk bij hen op consultatie zou komen. Wij zegge: profiteer van deze kans! Estée Lauder Live Chat gaat door op vrijdag 22 juni 2012 van 16.00 tot 19.00 uur op de Belgische Estée Lauder website.