We kregen al enkele dagen water in de mond van de teaser, maar nu kunnen we eindelijk genieten van de volledige campagnefilm van het Diorparfum J'Adore.De nieuwe spot, met Charlize Theron als belangrijkste actrice, speelt zich af in de schitterende spiegelzaal van het paleis van Versailles.

Iconen

Het verhaal is eenvoudig: Theron komt gehaast aangelopen in het paleis van Versailles, vlak voor een modeshow die zij moet openen. We zien beelden van de 'backstage', waar filmiconen als Marilyn Monroe, Grace Kelly en Marlene Dietrich zich klaarmaken en omhullen met allerlei couture en luxeproducten, waaronder het parfum van Dior. Het filmpje wordt begeleid door de wereldhit 'Heavy Cross' van The Gossip.

Jean-Jacques AnnaudNiemand minder dan Jean-Jacques Annaud stak de reclamespot in elkaar. De geroemde regisseur, die vooral bekend werd door films als l'Amant en Seven Years in Tibet, heeft al een hele carrière in de reclamewereld achter de rug.

Een interview met Jean-Jacques Annaud kunt u in de volgende Knack Weekend Mannenspecial van 7 september lezen. Voor het filmpje zelf moet u hier zijn. (AH/VF)

We kregen al enkele dagen water in de mond van de teaser, maar nu kunnen we eindelijk genieten van de volledige campagnefilm van het Diorparfum J'Adore.De nieuwe spot, met Charlize Theron als belangrijkste actrice, speelt zich af in de schitterende spiegelzaal van het paleis van Versailles. Iconen Het verhaal is eenvoudig: Theron komt gehaast aangelopen in het paleis van Versailles, vlak voor een modeshow die zij moet openen. We zien beelden van de 'backstage', waar filmiconen als Marilyn Monroe, Grace Kelly en Marlene Dietrich zich klaarmaken en omhullen met allerlei couture en luxeproducten, waaronder het parfum van Dior. Het filmpje wordt begeleid door de wereldhit 'Heavy Cross' van The Gossip.Jean-Jacques AnnaudNiemand minder dan Jean-Jacques Annaud stak de reclamespot in elkaar. De geroemde regisseur, die vooral bekend werd door films als l'Amant en Seven Years in Tibet, heeft al een hele carrière in de reclamewereld achter de rug. Een interview met Jean-Jacques Annaud kunt u in de volgende Knack Weekend Mannenspecial van 7 september lezen. Voor het filmpje zelf moet u hier zijn. (AH/VF)