Na drie jaar vond Chanel het tijd voor een nieuwe campagne van Coco Mademoiselle, een van zijn best verkopende damesparfums. Het mocht duidelijk een tikje stouter deze keer: Keira Knightley laat zich in een spannende beige suède jumpsuit van haar verleidelijkste kant zien.

Naast Knightley werden ook andere grote namen ingezet: Karl Lagerfeld ontwierp de jumpsuit, Mario Testino tekende voor de printcampagne en Joe Wright maakte de tweede filmcampagne, die u eind deze maand kunt zien.

Bekijk de campagnefilm vanboven in de videotab.

Sofie Albrecht

Na drie jaar vond Chanel het tijd voor een nieuwe campagne van Coco Mademoiselle, een van zijn best verkopende damesparfums. Het mocht duidelijk een tikje stouter deze keer: Keira Knightley laat zich in een spannende beige suède jumpsuit van haar verleidelijkste kant zien. Naast Knightley werden ook andere grote namen ingezet: Karl Lagerfeld ontwierp de jumpsuit, Mario Testino tekende voor de printcampagne en Joe Wright maakte de tweede filmcampagne, die u eind deze maand kunt zien. Bekijk de campagnefilm vanboven in de videotab.Sofie Albrecht