Het Franse modehuis Chanel gaat nostalgisch en kiest opnieuw voor Diane Kruger als gezicht voor hun nieuwe beautycampagne. Dat bevestigt het modehuis via een persbericht.

De Duitse actrice Diane Kruger (36), geprezen om haar natuurlijke elegantie en schoonheid, wordt het nieuwe gezicht van de beautycampagne voor gezichtsverzorging van Chanel. Hiermee kiest het modehuis eerder voor een terugblik in tijd, dan voor een verrassing.

Het is namelijk niet de eerste keer dat Diane Kruger en modegoeroe Karl Lagerfeld succesvol de handen in elkaar slaan. Zo werd Kruger in 1996 al het gezicht van de ALLURE parfum campagne, en in 2007 van de Paris-Biarritz handtassen-campagne. De foto's van de campagne uit 2007 werden door Kar Lagerfeld zelf gemaakt.

Verdere details over de nieuwe campagne met Diane Kruger voor Chanel worden pas later vrijgegeven. (ADC)

Het Franse modehuis Chanel gaat nostalgisch en kiest opnieuw voor Diane Kruger als gezicht voor hun nieuwe beautycampagne. Dat bevestigt het modehuis via een persbericht. De Duitse actrice Diane Kruger (36), geprezen om haar natuurlijke elegantie en schoonheid, wordt het nieuwe gezicht van de beautycampagne voor gezichtsverzorging van Chanel. Hiermee kiest het modehuis eerder voor een terugblik in tijd, dan voor een verrassing. Het is namelijk niet de eerste keer dat Diane Kruger en modegoeroe Karl Lagerfeld succesvol de handen in elkaar slaan. Zo werd Kruger in 1996 al het gezicht van de ALLURE parfum campagne, en in 2007 van de Paris-Biarritz handtassen-campagne. De foto's van de campagne uit 2007 werden door Kar Lagerfeld zelf gemaakt. Verdere details over de nieuwe campagne met Diane Kruger voor Chanel worden pas later vrijgegeven. (ADC)