Chanel opent de eerste winkel waarin uitsluitend beautyproducten van het Franse luxemerk zullen worden verkocht. De pop-up store wordt ondergebracht in de grote overdekte winkelmarkt op Convent Garden in het centrum van Londen.

De pop-up store zal geopend worden net voor de start van de Olympische Spelen. Voor de locatie werd gekozen voor een winkelpand in de grote overdekte winkelmarkt op Convent Garden in Londen. In de beautywinkel, die twee verdiepingen telt, worden uitsluitend parfums en beautyproducten van het Franse modehuis verkocht. Daarnaast zal er ook een beauty corner en een nagelsalon voorzien worden.

De pop-up store zal zes maanden open zijn voor het publiek, maar indien het concept aanslaat - waar we erg zeker van zijn -kan dit eventueel verlengd worden.

Wie even aan de drukte van de Olympische Spelen wil ontsnappen, kan voor een verwenbeurt terecht in de pop-up store van Chanel. (LVR)

Chanel opent de eerste winkel waarin uitsluitend beautyproducten van het Franse luxemerk zullen worden verkocht. De pop-up store wordt ondergebracht in de grote overdekte winkelmarkt op Convent Garden in het centrum van Londen. De pop-up store zal geopend worden net voor de start van de Olympische Spelen. Voor de locatie werd gekozen voor een winkelpand in de grote overdekte winkelmarkt op Convent Garden in Londen. In de beautywinkel, die twee verdiepingen telt, worden uitsluitend parfums en beautyproducten van het Franse modehuis verkocht. Daarnaast zal er ook een beauty corner en een nagelsalon voorzien worden. De pop-up store zal zes maanden open zijn voor het publiek, maar indien het concept aanslaat - waar we erg zeker van zijn -kan dit eventueel verlengd worden. Wie even aan de drukte van de Olympische Spelen wil ontsnappen, kan voor een verwenbeurt terecht in de pop-up store van Chanel. (LVR)