Het Franse modehuis Chanel heeft ons - enkele dagen na de eerste video - nu ook de tweede promotievideo voor het parfum Chanel N°5 voorgeschoteld.

De eerste video bestond vooral uit een monoloog van Brad Pitt, die het eerste mannelijke gezicht van het parfum is. De tweede video is alvast dynamischer. Brad Pitt doet nog steeds zijn zegje, maar tussen de beelden door zie je ook twee vrouwelijke modellen.

Het filmpje werd opnieuw geregisseerd door Joe Wright. "Mijn favoriete moment is het brede shot dat steeds dichterbij komt en dan eindigt op Brad. Hij is goede acteur, die weet hoe het is om teksten over te brengen." (RDM)

Het Franse modehuis Chanel heeft ons - enkele dagen na de eerste video - nu ook de tweede promotievideo voor het parfum Chanel N°5 voorgeschoteld. De eerste video bestond vooral uit een monoloog van Brad Pitt, die het eerste mannelijke gezicht van het parfum is. De tweede video is alvast dynamischer. Brad Pitt doet nog steeds zijn zegje, maar tussen de beelden door zie je ook twee vrouwelijke modellen. Het filmpje werd opnieuw geregisseerd door Joe Wright. "Mijn favoriete moment is het brede shot dat steeds dichterbij komt en dan eindigt op Brad. Hij is goede acteur, die weet hoe het is om teksten over te brengen." (RDM)