Chanel komt met een exotische make-uplijn voor de zomer, met onder meer gele en turquoise mascara. Dat schrijft de Britse Vogue. De nieuwe make-uplijn van Chanel heet L'Eté Papillon de Chanel en bestaat uit fijne make-up geïnspireerd door kleurrijke vlinders. Zo zijn er gekleurde waterproof mascara's verkrijgbaar in geel, muntgroen, turquoise en koningsblauw.

Het is de bedoeling om verschillende kleuren tegelijkertijd te gebruiken zoals op de campagnefoto wordt getoond. Daar draagt het model blauwe mascara met op de onderste wimpers nog een extra laagje gele mascara, wat zorgt voor een exotische look. Ook de handige oogschaduwsticks, in zwart, goud, groen en turquoise, passen perfecte bij de mascara's.

De lijn is gecreëerd door Peter Philips, de Belg die eerder dit jaar ontslag nam als creatief directeur voor de make-uplijn van Chanel. Gelukkig werkt hij af en toe nog samen met het luxemerk om nieuwe collecties te ontwerpen zoals deze. De collectie telt ook drie exclusieve nagellaken, 'Bel-Argus' met een hemelsblauwe kleur en het turquoise 'Azuré', beide metallic kleuren en de koraalrode 'Lilis' nagellak. De 'Inimiatable Waterproof' mascara kost 30,50 euro en de nagellak 23 euro. (AV)

Chanel komt met een exotische make-uplijn voor de zomer, met onder meer gele en turquoise mascara. Dat schrijft de Britse Vogue. De nieuwe make-uplijn van Chanel heet L'Eté Papillon de Chanel en bestaat uit fijne make-up geïnspireerd door kleurrijke vlinders. Zo zijn er gekleurde waterproof mascara's verkrijgbaar in geel, muntgroen, turquoise en koningsblauw. Het is de bedoeling om verschillende kleuren tegelijkertijd te gebruiken zoals op de campagnefoto wordt getoond. Daar draagt het model blauwe mascara met op de onderste wimpers nog een extra laagje gele mascara, wat zorgt voor een exotische look. Ook de handige oogschaduwsticks, in zwart, goud, groen en turquoise, passen perfecte bij de mascara's. De lijn is gecreëerd door Peter Philips, de Belg die eerder dit jaar ontslag nam als creatief directeur voor de make-uplijn van Chanel. Gelukkig werkt hij af en toe nog samen met het luxemerk om nieuwe collecties te ontwerpen zoals deze. De collectie telt ook drie exclusieve nagellaken, 'Bel-Argus' met een hemelsblauwe kleur en het turquoise 'Azuré', beide metallic kleuren en de koraalrode 'Lilis' nagellak. De 'Inimiatable Waterproof' mascara kost 30,50 euro en de nagellak 23 euro. (AV)