Het Franse huidverzorgingsmerk Caudalie creëert een verzorging voor de ogen op basis van biologisch druivenwater. De Vinosource S.O.S Crème voor de gevoelige ogen hydrateert en kalmeert de meest fragiele zone in het gelaat.


De Vinosource verzorging van Caudalie bevat 92 % bestanddelen van natuurlijk oorsprong en bevat drie exclusieve ingrediënten waaronder biologisch druivenwater, polyfenolen van druiven met octrooi en Vinolevure, een afscheiding van wijngist.


Actieve bestanddelen


Het plantaardige druivenwater bevat voldoende actieve bestanddelen om de hydratatie van de huid rond de ogen tot 127% te laten stijgen en ook de polyfenolen van druiven doen het nodige werk om de beste verzorging voor de ogen te bieden. Het is een van de krachtigste antioxidanten uit de plantenwereld die vroegtijdige veroudering voorkomt. Daarnaast wordt het ingrediënt Vinolevure gebruikt om het immuunsysteem van de huid te verstevigen. Witte thee, dextran sulfaat en rode wijnstokken vervolledigen de Vinosource verzorging met hun ontlastende en ontstekingsremmende eigenschappen.


De Vinosource S.O.S crème voelt met zijn sorbettextuur verfrissend en comfortabel aan en is bestemd voor elk huidtype. Zoals elk Caudalie product bevat ook deze geen schadelijke stoffen die de huid irriteren. De crème op basis van biologisch druivenwater is nu te koop in de apotheken en para-apotheken. (JJ)

Het Franse huidverzorgingsmerk Caudalie creëert een verzorging voor de ogen op basis van biologisch druivenwater. De Vinosource S.O.S Crème voor de gevoelige ogen hydrateert en kalmeert de meest fragiele zone in het gelaat. De Vinosource verzorging van Caudalie bevat 92 % bestanddelen van natuurlijk oorsprong en bevat drie exclusieve ingrediënten waaronder biologisch druivenwater, polyfenolen van druiven met octrooi en Vinolevure, een afscheiding van wijngist. Actieve bestanddelen Het plantaardige druivenwater bevat voldoende actieve bestanddelen om de hydratatie van de huid rond de ogen tot 127% te laten stijgen en ook de polyfenolen van druiven doen het nodige werk om de beste verzorging voor de ogen te bieden. Het is een van de krachtigste antioxidanten uit de plantenwereld die vroegtijdige veroudering voorkomt. Daarnaast wordt het ingrediënt Vinolevure gebruikt om het immuunsysteem van de huid te verstevigen. Witte thee, dextran sulfaat en rode wijnstokken vervolledigen de Vinosource verzorging met hun ontlastende en ontstekingsremmende eigenschappen. De Vinosource S.O.S crème voelt met zijn sorbettextuur verfrissend en comfortabel aan en is bestemd voor elk huidtype. Zoals elk Caudalie product bevat ook deze geen schadelijke stoffen die de huid irriteren. De crème op basis van biologisch druivenwater is nu te koop in de apotheken en para-apotheken. (JJ)