Heeft Australische actrice Cate Blanchett de geur van succes geroken ? De actrice wordt het gezicht van de vrouwenparfums van Giorgio Armani voor zo'n tien miljoen euro. Dat schrijft de New York Post.

De Amerikaanse krant schrijft dat Cate Blanchett een deal heeft gesloten met Giorgio Armani voor tien miljoen dollar om het gezicht te worden van de vrouwelijke parfums van het label. Een behoorlijk duizelingwekkend bedrag, als je weet dat Brad Pitt 7 miljoen dollar kreeg van Chanel en Leighton Meester een contract tekende met Vera Wang voor drie miljoen euro.

De interesse van Giorgio Armani in Cate Blanchett komt misschien niet geheel onverwacht. Cate Blanchett wordt namelijk regelmatig in een jurk van het modelabel op de rode loper gespot en zit op de eerste rij bij de voorstelling van de nieuwe collecties tijdens de modeweken. Moest het gerucht van deze deal kloppen, dan mogen we ons binnenkort verwachten aan mooie foto's van Cate Blanchett voor Armani. (LVR)

Heeft Australische actrice Cate Blanchett de geur van succes geroken ? De actrice wordt het gezicht van de vrouwenparfums van Giorgio Armani voor zo'n tien miljoen euro. Dat schrijft de New York Post. De Amerikaanse krant schrijft dat Cate Blanchett een deal heeft gesloten met Giorgio Armani voor tien miljoen dollar om het gezicht te worden van de vrouwelijke parfums van het label. Een behoorlijk duizelingwekkend bedrag, als je weet dat Brad Pitt 7 miljoen dollar kreeg van Chanel en Leighton Meester een contract tekende met Vera Wang voor drie miljoen euro. De interesse van Giorgio Armani in Cate Blanchett komt misschien niet geheel onverwacht. Cate Blanchett wordt namelijk regelmatig in een jurk van het modelabel op de rode loper gespot en zit op de eerste rij bij de voorstelling van de nieuwe collecties tijdens de modeweken. Moest het gerucht van deze deal kloppen, dan mogen we ons binnenkort verwachten aan mooie foto's van Cate Blanchett voor Armani. (LVR)