De Australische actrice wordt het nieuwe gezicht van het Giorgio Armani parfum 'Si'. Dat schrijft The New York Post. Cate Blanchett heeft een contract getekend met Armani van bijna 8 miljoen dollar. Ze zal te zien zijn in de campagne van het parfum 'Si ', dat deze zomer uitkomt. De geruchten waren al een tijdje aan de gang maar zijn nu bevestigd.

Blanchett en Armani zijn al langer close. De actrice is meermaals te zien op de eerste rij tijdens de shows van Armani Privé. Blanchett draagt ook vaak creaties van Armani op de rode loper en ze liet al weten dat ze hem bewonderde. In 2007 doneerde de ontwerper een bedrag aan de Sidney Theatre Company waar Cate en haar man Andrew Upton toen artistiek directeur waren. Volgens Armani belichaamt Cate de vrouw waarvoor hij ontwerpt, dat zei hij tegen The New York Post.

Eerder waren sterren zoals Beyoncé, de familie Beckham en Megan Fox al te zien in campagnes van Armani. Cate Blanchett is eveneens het gezicht van cosmeticamerk SK-II. De 43-jarige actrice is momenteel bezig met de opnames van George Clooney's film 'The Monuments Men', een film die gaat over de Tweede Wereldoorlog. (AV)

De Australische actrice wordt het nieuwe gezicht van het Giorgio Armani parfum 'Si'. Dat schrijft The New York Post. Cate Blanchett heeft een contract getekend met Armani van bijna 8 miljoen dollar. Ze zal te zien zijn in de campagne van het parfum 'Si ', dat deze zomer uitkomt. De geruchten waren al een tijdje aan de gang maar zijn nu bevestigd. Blanchett en Armani zijn al langer close. De actrice is meermaals te zien op de eerste rij tijdens de shows van Armani Privé. Blanchett draagt ook vaak creaties van Armani op de rode loper en ze liet al weten dat ze hem bewonderde. In 2007 doneerde de ontwerper een bedrag aan de Sidney Theatre Company waar Cate en haar man Andrew Upton toen artistiek directeur waren. Volgens Armani belichaamt Cate de vrouw waarvoor hij ontwerpt, dat zei hij tegen The New York Post. Eerder waren sterren zoals Beyoncé, de familie Beckham en Megan Fox al te zien in campagnes van Armani. Cate Blanchett is eveneens het gezicht van cosmeticamerk SK-II. De 43-jarige actrice is momenteel bezig met de opnames van George Clooney's film 'The Monuments Men', een film die gaat over de Tweede Wereldoorlog. (AV)